Dorinel Munteanu ar putea parasi banca tehnica a echipei Otelul Galati

nbsp;

Euforia castigarii primului titlu de campioana a Romanie de catre Otelul Galati a trecut si deja au aparut primele probleme in cadrul clubului de la malul Dunarii.

Negocierile dintre directorul general Marius Stan si antrenorul Dorinel Munteanu, privind prelungirea contractului actualului technician au intrat in impas datorita pretentiilor financiare catalogate de conducatorii clubului ca fiind exagerate.

Se pare ca suma ceruta de Munteanu ar fi cifrata in jurul a 300.000 euro pe sezon, mult peste ceea ce ofera clubul in acest moment.

Apropierea inceperii pregatirilor echipei pentru sezonul 2011-2012 grabeste luarea unei decizii, data limita fiind hotarata de Marius Stan pentru ziua de miercuri, deznodamantul fiind in acest moment inca unul neclar.

“Nu ma ascund. Eu vreau sa raman la Galati. Mi-a trimis o oferta, mi-a dat un termen de gandire de dou 259; zile. Se poate sa ii dau raspunsul mai devreme sau mai tarziu. Am mai avut discu 355;ii mai aprinse, nu cred ca este o tragedie. Vom discuta ca oamenii. Am spus ca imi doresc sa raman la Galati, dar daca nu se poate, nu se poate. Acum nu stiu care sunt sansele sa raman la Galati quot;, a declarat Dorinel Munteanu.