Dosare Prima Casa 2: Fondul de Garantare intarzie raspunsul bancilor

Desi anul 2009 a fost unul de criza si multi romani si-au pierdut locurile de munca, au existat si salariati fericiti, care au primit bonusuri. Ziarele de astazi mai scriu si despre noile reguli privind politele RCA, dar si de ce intarzie solutionarea dosarelor depuse pentru “Prima Casa”. (…)

Doritorii de credite prin programul guvernamental “Prima Casa” pot merge la banca pentru a li se face sau reface calculele, dar raspunsul va fi intarziat de deciziile Fondului de Garantare, scriu jurnalistii de la Evenimentu Zilei.

Cei care au dosarul gata si vor sa mearga la banca pentru a solicita un credit prin programul „Prima Casa 2” pot face acest lucru, dar vor trebui sa astepte ceva mai mult timp pentru finalizarea lui deoarece bancile asteapta si ele, la randul lor, deciziile Fondului National de Garantare a Creditului pentru IMM-uri (FNGCIMM).

BCR primeste dosare, face calcule, dar tine dosarul pana dupa 1 martie. Pe de alta parte, bancherii de la Credit Europe Bank considera ca 1 martie 2010 este data probabila cand doritorii pot prezenta dosarul la banca pentru a obtine un credit.

Citeste mai mult pe incont.ro