Drogul Croco te desfigureaza

Romania este in alerta din cauza unui nou drog aparut in Europa. Croco, asa cum a fost denumit, noul drog este un inlocuitor al heroinei, care insa are efecte dezastruoase: putrezesti de viu in cel mult 3 ani!

Noul drog, preparat din codeina, benzina, iod si fosfor, face ravagii in intreaga Europa. Se prepara usor si este mult mai ieftin decat heroina. Numai in Rusia se inregistreaza peste 200.000 de consumatori, iar urmatoarea tara afectata de acest drog este Germania.Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO) ia masuri pentru a preveni patrunderea drogului si in Romania.

Este foarte posibil ca stupefiantul sa intre si pe mainile dependentilor din Romania, motiv pentru care, in urma cu trei zile, institutia a informat Consiliul Suprem de Aparare al Tarii (CSAT) despre acest pericol. CSAT ar putea dispune controale la sange in farmaciile din intreaga tara, pentru a preveni eliberarea Codeinei (din care se fabrica drgoul), fara reteta.

Drogul Croco te ucide in 3 ani!Stupefiantul Croco afecteaza, pe rand, toate organele corpului. Pielea se necrozeaza, capatand o nuanta verzuie, asemanatoare cu cea de crocodil, apoi muschii si carnea se descompun.

Efectul drogului tine doua ore, astfel ca majoritatea consumatorilor cresc doza. Speranta de viata a celor care consuma Croco este de maxim 3 ani, insa cei mai multi mor dupa 1 an. Chiar si prima injectare ar putea fi fatala!

Sursa foto: Labormed