Drumuri inchise in Buzau, Galati si pe Autostrada Soarelui, din cauza viscolului

nbsp;

Ninsorile din toata tara au fost un cosmar pentru soferi. Sute de oameni au ramas blocati in nameti, fie din cauza stratului de gheata, fie din cauza accidentelor care au blocat drumurile. nbsp;

Centrul Infotrafic a informat ca in judetul Buzau, incepand cu ora 4.00 a fost inchis DN 2B Buzau – Braila, din cauza viscolului si a zapezii.

De asemenea, in judetul Galati, dispozitia prefectului judetului, prin care s-a luat masura restrictionarii traficul rutier in intervalul 15 decembrie 2009, ora 22.00 – 16 decembrie 2009, ora 6.00, se va prelungi cu inca sase opre, pana la ora 12.00.

Si traficul pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Bucuresti, a fost inchis in aceasta dimineata din cauza viscolului si poleiului.

Probleme in trafic din cauza ninsorii sunt si in judetele Covasna, Prahova, Brasov si Gorj

In judetul Covasna, in aceasta dimineata, la ora 5.00, erau din nou probleme pe DN13E, in zona Reci, din cauza viscolului si a zapezii, potrivit Centrului Infotrafic.

In Prahova, zeci de masini au ramas inzapezite pe drumul care face legatura intre localitatile Baba Ana – Boldesti si Gradistea.

Foto: Mondo News

Vezi detalii pe site-ul Realitatea TV