Duru de la FRF: Nu e nicio sansa pentru Timisoara! Iancu: Timisoara nu e retrogradata, veti avea surprize!


Presedintele Comisiei de Licentiere, Viorel Duru, a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca nu exista nicio sansa ca Poli Timisoara sa intoarca decizia FRF.

“Nu exista nicio sansa ca Timisoara sa intoarca decizia Comisiei de Apel”, a spus Duru. nbsp;

In replica, presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu nbsp;Iancu, afirma ca Poli Timisoara nu este retrogradata si anunta surprize mari.

“In acest moment, pana cand Sandu va iesi cu o pozitie oficiala. , via ca nu sunt in conformitate cu ce se intampla in fotbal. Sandu trebuie sa ia haturile. Nu am date si ce pot sa spun ca sa nu ma fac de ras ulterior? Timisoara nu a retrogradat in acest campionat si nu am retrogradat de cand sunt la Timisoara. Ei incearca pe interpretari si hotarari abuzive, aici nu este vina noastra. A se vorbi despre retrogradare e un abuz. Timing-ul nu mai poate fi recuperat si nu vor juca in Europa, desi noi muncim acum si veti avea surprize mari in perioada urmatoare. Vom arata lucruri incredibile, mincinoase!”, a declarat Marian Iancu, citat de Opinia Timisoarei. nbsp;

La randul sau, nbsp;Mircea Sandu considera regretabil faptul ca Timisoara nu va avea o echipa in prima liga. “E pacat ca un oras ca Timisoara probabil nu va avea o echipa in prima liga. De trei ani de zile Timisoara are probleme si nu au luat masuri quot;.

Presedintele FRF a mai precizat ca a intervenit pe langa UEFA ca forul european sa vina in Romania si sa verifice fiecare dosar de licentiere al echipelor ce ar putea reprezenta Romania in cupele europene.

“Am decis ca manualul de licentiere sa fie simplificat. Datoriile catre proprii jucatori, angajati sau alte cluburi sa fie luate in calcul in neacordarea licentei, iar datoriile catre stat sa intereseze doar clubul. La liga a 2-a manualul sa fie mai permisiv. Eu astazi m-am adresat UEFA in calitatea mea de presedinte al Federatiei si solicit serviiciului de licentiere sa vina sa faca un audit pentru cele 7 cluburi succeptibile a participa in cupele europene. Mi se pare ca este corect ca cel care organizeaza competitia, adica UEFA sa aiba si punctul lor de vedere. Astazi, cei care nu au licente nu pot evolua la nivelul Ligii 1 8243;, a explicat Sandu.

Sursa foto: gsp.ro