Eden Wood a castigat la 6 ani peste 300 de concursuri de miss si acum vrea sa se retraga – Video


Nu conduce vreo tara si nici nu planuieste sa cucereasca lumea. Eden Wood este o regina a frumusetii, care a castigat peste 300 de coronite la concursuri, insa acum, la numai 6 ani, crede ca le-a facut pe toate.

Dupa ce a castigat peste 300 de concursuri de frumusete, si a aparut in sute de episoade intr-un serial TV, Eden Wood vrea sa se retraga din concursurile de frumusete, pentru ca doreste sa aiba propriul imperiu.

A facut mii de dolari din participarea la concursurile de frumusete, si-a creat o papusa dupa propriul chip, a realizat o linie de paturi pentru copii, insa acum spune ca ca se va retrage in liniste, deoarece vrea sa se apuce sa lucreze la ceva maret.

Toate acestea sunt judecate de mintea unei fetite de 6 ani, care nu stie ce inseamna copilaria. Nu stie ce inseamna joaca, sau mersul pe bicicleta, iar mama ei o impinge de la spate sa-si indeplineasca ea un vis, prin fetita ei.

Justificarile pe care femeia le face in fata camerelor de luat vederi sunt revoltatoare: quot;Si familia Osbourne are un show care le prezinta fiecare zi din viata. Nu vad care ar fi diferenta intre ce fac ei si ce face fiica mea quot;.

quot;Eden calca pe urma unor oameni mari. Stiu ca si Oprah a participat la concursurile de frumusete si uite unde a ajuns acum. Acela este telul nostru. Vrem sa punem bazele unui mini-imperiu quot;, a continuat femeia.