Elena Basescu si scandalul de la Bruxelles


Cine isi imagineaza ca Elena Basescu a ramas doar copilul teribil din cafenelele si discotecile Bucurestilor se insala amarnic. Cine isi imagineaza ca s-a maturizat si a devenit un politician veritabil se amageste. Cine o infrunta poate avea o surpriza.

Se poate trezi cu o riposta a la Traian Basescu, dar mult mai feminina si mai colorata. Intr-un interviu acordat cu ani in urma, cand inca isi mai purta papusile in gentile incapatoare, Elena Basescu, intrebata de un reporter, spunea ca „politica inseamna scandal quot;. E lesne de inteles ca o asemenea imagine i s-a fixat in subconstient si venea de la discutiile din familie.

Asa gandeste si presedintele. Recentul scandal petrecut la Bruxelles ne arata ca Elena Basescu a ramas cu aceasta idee despre politica, exprimata de lectiile teoretice si practice ale tatalui sau. Si ca mezina familiei Basescu nu respecta nici un coleg de politica, indiferent de varsta sau importanta acestuia.

Mai mult, Elena Basescu starneste frica parlamentarilor din PDL. Nimeni nu are curajul sa o critice, sa-i formuleze o obiectie sau vorbeasca despre rabufnirile sale. Mai rau, pentru a-i acoperi izbucnirile, quot;Partidul tatii quot; incearca sa obtina tacerea presei! Perlele si tafnele Elenei Basescu sunt ascunse mai rau ca obiectivele secrete ale Romaniei.

Cititi, incepand de luni dimineata de la ora 8.00, pe site-ul Cotidianul.ro, detaliile unui asemenea scandal petrecut la Bruxelles pe care toata lumea s-a chinuit sa-l ascunda!