Elena Udrea: Agenturile straine ne vor raul, noi fiind nevinovati precum pruncii!

Deputatul PDL Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu la reactia USL privind raportul MCV al Comisiei Europene. Udrea sustine ca reprezentantii USL identifica din nou marele adversar al Romaniei ca fiind Bruxelles-ul si subliniaza ironic ca din noua agenturile straine ne vor raul.

“Vad ca USL identifica din nou marele adversar al Romaniei ca fiind Bruxelles-ul, pentru ca in raportul privind MCV-ul se specifica lipsa de vointa si de rezultate a actualei puteri in demersul de intarire a justitiei si in lupta privind coruptia. Din nou agenturile straine ne vor raul, noi fiind nevinovati precum pruncii”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

Udrea a facut referire si la declaratia purtatorului de cuvant al USL, Catalin Ivan, potrivit caruia Comisia Europeana ar fi de rea credinta si lipsita de profesionalism.

“Comisia Europeana este nu numai de rea credinta ci si lipsita de profesionalism conform purtatorului de cuvant al USL, pentru ca isi asuma toate intoxicarile unora care distrug astfel tara si ar trebui deci, anchetati!!! Probabil pentru inalta tradare…a USL!”, mai scrie Elena Udrea.

“Si daca ar fi asa si aceste persoane ar fi vorbit cu reprezentantii Comisiei in ceea ce priveste continutul raportului, au cei de la USL vreo explicatie cum de au si fost crezute? Si cum nu a fost crezut premierul Ponta, sau ministra Justitiei, sau europarlamentarii USL care stau toata ziua la Bruxelles? Cred ca acest aspect spune totul despre credibilitatea externa a actualei puteri si ar trebui sa ii puna serios pe ganduri, in loc sa ii determine sa atace inca o data liderii europeni, pentru propriile greseli”, mai sustine Elena Udrea.

Foto: Mondo News