Elena Udrea a declansat razboiul in PDL, lansand atacuri dure la adresa lui Vasile Blaga

Elena Udrea a declarat ca nu poate sustine un lider care sa faca blat cu opozitia si teleopozitia, referindu-se la Vasile Blaga.

Replicile nu au intarziat sa apara, greii din PDL au reactionat imediat, intreband unde se afla Elena Udrea cand ei se luptau pe viata si pe moarte cu PSD-ul.

Cezar Preda se intreaba unde era doamna Udrea intre anii 2000 si 2004 cand sustinatorii lui Vasile Blaga, alaturi de Traian Basescu, se luptau cu PSD-ul?

quot;Unde era doamna Udrea intre anii 2000 si 2004, cand majoritatea sustinatorilor lui Vasile Blaga alaturi de Traian Basescu se bateau pe viata si pe moarte cu un PSD hotarat sa desfiinteze ? quot;, a spus Cezar Preda, citat de Mediafax.

Radu Berceanu a declarat sambata ca in timp ce el scria Cartea Neagra a guvernarii PSD, quot;unele blonde quot; erau cu Bittner si Petrache.

quot;Atunci cand eu scriam la Cartea Neagra a guvernarii PSD, unele blonde erau cu Bittner si Petrache si ca sunt ministri care vor sa faca 10.000 de km. de drumuri dar nu fac deosebire intre bitum si asfalt quot; a declarat Radu Berceanu, citat de Realitatea TV.

Foto: Mondo News