Elena Udrea impune reguli pe Facebook. Vezi aici cum cenzureaza comentariile!


Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, impune reguli pentru cei care doresc sa comenteze pe pagina ei de Facebook.

Intr-un post de joi, 9 iunie, Udrea ii anunta pe cei care vor sa comenteze pe pagina sa ca punctele de vedere contra vor fi sterse, daca nu sunt argumentate.

Totodata, Elena Udrea a dat interzis la linkuri catre Antene. quot;Link-urile care duc la emisiuni ale Antenelor vor fi sterse. Mi-am exprimat public pozitia fata de tacticile incorecte ale trustului Intact si nu revin asupra acestei atitudini quot;, scrie Elena Udrea.

Va prezentam mai jos regulamentul postat de Elena Udrea pe pagina ei de Facebook:

quot;In ultima vreme, climatul de pe aceast 259; pagina de Facebook s-a schimbat: nbsp;nu se mai poate comenta orice, oricum. Schimbarea a dat nastere la interpretari si exagerari, neintemeiate in mare parte. Voi explica aceste reguli, astfel incat sa nu apara confuzii pe viitor.

(a) nbsp; nbsp;Se accepta termenii civilizati si discursul normal (la fel cum s-ar vorbi in mediul social real).
(b) nbsp; Punctele de vedere „contra” pot fi postate in masura in care sunt sprijinite cu argumente.
(c) nbsp; nbsp;Comentariile pe alte teme nu vor fi mentinute pe pagina.
(d) nbsp; Link-urile care duc la emisiuni ale Antenelor vor fi sterse. Mi-am exprimat public pozitia fata de tacticile incorecte ale trustului Intact si nu revin asupra acestei atitudini.

Iar cu privire la moderare: mi-as dori sa intervin mai des in sectiunea de comentarii, insa timpul de care dispun este destul de concentrat, astfel incât voi raspunde in mod selectiv quot;.