Elena Udrea va candida la conducerea PDL: Candidez pentru viitorul partidului

Elena Udrea si-a anuntat, marti, intentia de a a candida la presedintia PDL, afirmand ca a luat aceasta decizie in ultima perioada. Udrea a promis ca va avea un proiect prin care sa revigoreze partidul si si-a exprimat speranta de a avea o competitie frumoasa care sa ajute PDL.

“Sper sa avem parte de o competitie frumoasa. E o decizie pe care am luat-o in ultima perioada. Cred ca pot sa vin cu un proiect prin care sa redevenim un partid care se lupta din opozitie cu abuzurile si minciunile USL. Pot sa aduc un proiect cu care sa revigoram partidul, sa il energizam. Candidez pentru PDl, nu impotriva cuiva. Candidez pentru viitorul partidului, nu impotriva trecutului PDL. Sper sa avem parte de o competitie frumoasa care sa ajute PDL si nu de o disputa din care sa aiba toata lumea de suferit”, a declarat Elena Udrea.

Nu este prim data cand Udrea aduce in discutie o posibila candidatura a sa la conducerea PDL. In 18 ianuarie, aceasta declara ca va candida la o functie de conducere in partid, precizand ca formatiunea are nevoie de viziune.

Foto: Mondo News