Elisabeta Haidau, a fost inmormantata la Luga 537;u de Jos, in rochita alba de mireasa

Fetita care a murit aspirata de conducta de evacuare a apei la un strand din Oradea era copilul unui pastor penticostal, profesor de religie la Liceul Teologic Penticostal Betel din municipiu.

De asemenea, mama fetitei este profesor de istorie si geografie la acelasi liceu. Parintii fetitei au ridicat, duminica dimineata, de la Serviciul Judetean de Medicina Legala, corpul acesteia. Fetita va fi inmormantata astazi, la Lugasu de Jos.

Au trecut doua zile de cand o fetita de 7 ani s-a inecat la un strand din Oradea, iar anchetatorii nu au gasit inca un vinovat. Dosarul a fost deschis, acuzatia este de omor din culpa, dar lipseste persoana vinovata.

Procurorii spun ca deocamdata sunt nevoiti sa continue cercetarile in lipsa unui autor al faptei. Ei spera insa ca, dupa ce vor mai face cateva expertize si vor sta de vorba cu toti cei implicati in acest caz, de la angajati ai strandului, pana la simpli martori, sa poata ajunge la o concluzie.

Intre timp, in Lugasu de Jos, satul natal al fetitei, a inceput slujba de inmormintare. Parintii ei vor sa primeasca acum niste raspunsuri: cat a fost ghinion si cat a fost inconstienta in moartea copilei lor?

Citeste mai mult si vezi video pe site-ul Pro TV (Sursa foto: Pro TV) nbsp;