Emily Day nu poate fi atinsa de niciun barbat, desi are 26 de ani si e virgina. Afla povestea femeii care sufera de androfobie!

Ii tremura mainile si respiratia sta sa i se opreasca. Emily Day e terorizata. Nu ii e frica de paianjeni sau de soricei. Lui Emily i-a batut in usa un barbat. Motiv de panica.

Emily Day are 26 de ani si sufera de androfobie, teama morbida de barbati. quot;M-a urmarit toata viata. Nu pot sa-mi dau seama unde a inceput. Sunt inca virgina. Nu sunt lesbiana si nici nu sunt sexual atrasa de femei. Pot sa ma uit la poze cu barbati cu prietenii si imi dau seama ca arata bine, dar daca am ajunge fata in fata imi inchipui ca va fi greu sa fim in aceeasi camera fara sa ma sperii quot;, explica fata.

Fobia de acest fel apare in general dupa un abuz, dar nu si in cazul lui Emily: quot;Niciun barbat nu mi-a facut nimic ca sa ma raneasca. Pur si simplu mi-e frica de moarte de ei quot;.

Povestea lui Emily

quot;Am crescut intr-o casa plina numai cu femei care nu lucrau si poate ca asta a contribuit la problema. Tata s-a despartit de mama cand aveam 6 ani si nu l-am mai vazut niciodata. Una dintre primele mele amintiri e de cand aveam 13 ani. Trebuia sa semnez ceva si un barbat pe care nu il cunosteam era la usa. Am intrat intr-o asa stare ca sora mea Sarah a crezut ca am febra si m-a pus in pat. Cand sufar un atac, efectul dureaza de la 10 minute, la o ora. Dupa vreo sase astfel de atacuri mi-am dat seama ca se intamplau de fiecare data cand intalneam un strain quot;, spune fata.

Emily pleaca din casa cu greu si socializeaza cu dificultate. Prietenii vin la ea, tocmai pentru ca fata sa nu se intalneasca la ei cu tatii sau cu alti straini.

Citeste articolul integral pe site-ul Pro TV (Sursa foto: The Sun)