Emmy: DJ Screech mi-a trimis mai multe mesaje in care ma avertiza ca se va sinucide

Cantareata Emmy sustine ca a trait o adevarata drama in urma cu cateva zile, cand DJ-ul ei i-a marturisit ca vrea sa se sinucida, fiindca blonda nu vrea sa se cupleze cu el.

Intreaga poveste a iesit la iveala zilele trecute, cand la cunoscuta adresa de e-mail pont@cancan.ro a sosit o informatie potrivit careia DJ Screech ar fi vrut sa-si ia viata din cauza unei pasiuni pe care ar fi facut-o pentru solista Emmy. Contactata de reporterii CANCAN, Emilia Negurici, alias Emmy, a declarat:

quot;Este amicul meu, insa niciodata nu l-am privit ca pe un mascul, ci ca pe un prieten. In ziua aceea am fost in Herastrau, ne-am plimbat cu barca, iar la plecare eu am stat de vorba cu un tanar. Screech a luat foc. M-a jignit de fata cu baiatul ala pe care abia il cunoscusem si mi-a zis sa nu mai flirtez cu altii. Se purta ca un iubit gelos. Nu-mi venea sa cred! M-a deranjat atitudinea lui si l-am lasat in drum, nu l-am mai luat cu masina acasa. Seara, mi-a trimis mai multe mesaje, si pe messenger, si SMS-uri, in care ma avertiza ca se va sinucide, fiindca el ma iubeste si eu l-am dezamagit. quot;

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)