Eugen Tomac, apropiat al familiei Basescu

nbsp;

Secretarul de stat Eugen Tomac, care a dispus ca buletinele de vot din sectiile din strainatate sa nu fie inca transmise la Bucuresti, are stranse legaturi cu familia Basescu.

Tomac a candidat anul trecut pentru un post de deputat si a fost sprijinit in campania electorala de Elena Basescu, sustin ziaristii de la Jurnalul National. Totodata, el s-a implicat activ in campania electorala prezidentiala, in sprijinul lui Traian Basescu.

Eugen Tomac, secretar de stat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni a participat la mai multe campanii electorale alaturi de familia Basescu.

In noiembrie 2008, Tomac a candidat in alegerile parlamentare, din partea PD-L, pentru un post de deputat in colegiul Europa de Est-Asia, dar a pierdut.

La acel moment, era consilier personal al presedintelui Traian Basescu pe probleme privind relatiile cu romanii de pretutindeni, noteaza Jurnalul National.(…)

In campania electorala de anul trecut, Eugen Tomac a avut-o alaturi pe mezina presedintelui, Elena Basescu. Fiica cea mica a presedintelui a stat doua saptamani la Chisinau, participand la lansarea campaniei lui Tomac, originar din Moldova.

Sursa foto: victor-roncea.blogspot.com

Citeste mai mult pe site-ul Antena 3