Events 2011 by Cristina Nichita propune un look romantic cu accente casual-rock (Video)

Creatoarea de moda Cristina Nichita si-a lansat, joi, cea mai noua colectie primavara-vara 2011, intitulata Events. Vedeta colectiei a fost Laura Cosoi, insa au fost prezente si Bianca Brad si Dana Savuica.

Creata pentru prezentele feminine, nonconformiste, expansive si increzatoare, colectia este un statement de culori, forme si detalii. Un personaj, trei povesti – trei total look-uri si modalitati de expresie diferite. O insiruire de rochii ultrafeminine, realizate din fibra usoare si confortabile – voaluri, matasuri naturale, satinuri fine – uni sau cu imprimeuri in degrade, desene si borduri spectaculoase, ce vorbesc la unison despre o aparitie remarcabila.

VEZI AICI VIDEO DIN COLECTIE

Prima parte a colectiei propune un look romantic cu accente casual-rock, vorbind despre o femeie tanara, increzatoare, mereu in cautarea unui look actual. Paleta cromatica porneste de la imprimeuri in degrade alb-negru, tonuri stinse si pale de gri si bej, spre nuante aprinse de lila si verde vegetal. Accesoriile cu lanturi si aplicatii metalice, folosirea dantelelor si a contrastelor semitransparent-mat, reprezinta elementele distinctive ce vibreaza de senzualitate.

A doua parte a colectiei (foto) propune un look glamour, o comuniune intre semitransparent si mat, marcat de eleganta nemuritoare a magicului negru. Volanele, pliseurile si drapajele sunt elemente care imprima rochiilor o linie usoara si ofera un plus de vitalitate. Senzualitatea si farmecul imbraca formele trupesti ale femeii ce-si dezvaluie gingasia, gratia si feminitatea.

Sursa foto: Mondo Bridal