FACEBOOK HOME s-a lansat joi. Vezi principalele caracteristici

FACEBOOK HOME a fost lansat, joi, de presedintele companiei, Mark Zuckerberg. Noua interfata pentru smartphone-uri cu sistem Android va putea fi instalata incepand din 12 aprilie.

Noul soft prezentat de Zuckerberg permite integrarea platformei Facebook in smartphone-urile dotate cu sistemul de operare Android. "Veti putea transforma telefonul Android intr-un minunat dispozitiv de socializare", a spus Zuckerberg.

FACEBOOK HOME va pune accentul pe imagini, ton dictat si de recentele schimbari operate in serviciul de stiri al Facebook. "Credem ca aceasta este cea mai buna versiune a Facebook", a mai spus presedintele companiei. 

Aplicatia Facebook Home va putea fi descarcata din 12 aprilie de pe Google Play. Home ar putea deveni principalul mod in care telefoanele cu Android sunt folosite, iar notificarile, imaginile si mesajele vor aparea pe ecranul principal al telefonului (home screen), potrivit celor e la Facebook.

Noua aplicatie va fi integrata din fabrica in smartphone-uri marca HTC First, HTC One, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy SIII si S4, relateaza New York Times.