FC Brasov – FC Timisoara 1-0, Liga 1 – etapa a XVII-a

nbsp;

Liderul campionatului pana inainte de disputarea etapei a XVII-a, FC Timisoara a pierdut partida de la Brasov si a ratat titlul neoficial de quot;campioana de toamna quot;.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabau nu au putut sa treaca de apararea bine pusa la punct de Viorel Moldovan, ba mai mult au fost domina 355;i in multe momente ale jocului si, ca urmare, au plecat invinsi, cazand in afara podiumului Ligii I.

Timisorenii au dominat copios primele minute al partidei de la Brasov, dar repede partida s-a echilibrat, iar ocaziile au curs la ambele por 355;i in timpul primei reprize. Deschiderea de scor nu a venit , insa, decat in minutul 67, cand Nuno Diogo a deschis scorul pentru Brasov, cu o lovitura de cap din careul mic care nu i-a dat nici o sansa lui Pantilimon.

Victoria gazdelor este de mare importan 355;a pentru gruparea brasoveana, care se men 355;ine astfel aproape de echipele care ocupa locuri de cupe europene. Timisoara, in schimb, pica la trei puncte in spatele plutonului fruntas, la egalitate de puncte cu Rapid.

Citeste stirea completa in paginile site-ului Antena3.ro