Fabrica de copii renascuti pentru parintii care si-au pierdut bebelusii

Parintii care si-au pierdut copiii vin aici, isi aleg un model, sau pur si simplu dau comanda de un bebelus care sa semene in cel mai mic detaliu cu cel pe care l-au pierdut. Rezultatul final este uimitor – se reproduce pana si textura pielii, culoarea parului si chiar se marcheaza urmele de saliva de la gura, specifice sugarilor.

quot;Ea imi readuce linistea sufleteasca atunci cand o iau in brate, cand o schimb de hainute quot;, spune femeia care a avut grija sa-i cumpere lui Abby o garderoba demna de tripleti, scrie Le Quotidien.

quot;Cand s-a nascut fiica mea, nu aveam bani, dar acum am. Este un inlocuitor, este ceva terapeutic quot;, spune ea, strangand in brate o papusa de plastic si cauciuc, al carei chip a fost facut de maestrii englezi sa semene leit cu bebelusul femeii – o fetita care a murit la scurt timp de la nastere si care a lasat in sufletul mamei un loc gol, aproape imposibil de inlocuit.

nbsp;

Atat de mult s-a raspandit vestea quot;copiilor renascuti quot; incat in acest moment exista chiar un targ special in Marea Britanie, la Brentwood, o suburbie a Londrei.

Citeste articolul integral pe site-ul Pro TV (Sursa foto: Mediafax) nbsp;