Faur Isaia a batut-o mar pe sefa de sala a Operei Romane din Timisoara


Sute de persoane au avut ocazia sa vada reprezentantia lui Faur Isaia. Dupa ce a batut-o pe sefa de sala a Operei Romane din Timisoara, acesta a intrerupt reprezentatia operei quot;Liliacul quot;. Isaia este acelasi personaj care in urma cu mai multi ani l-a stropit cu cerneala pe presedintele Emil Constantinescu.

Timisorenii care au decis sa mearga in seara de Revelion la Opera Romana din Timisoara au avut parte de un quot;spectacol quot; neplacut. Devenita traditie, anul acesta, piesa quot;Liliacul quot; a diferit fata de anii trecuti din cauza unui quot;interpret quot; nou. Dupa ce a invinetit-o pe sefa de sala a institutiei, pentru ca i s-a interzis sa urmareasca spectacolul neavand un bilet, Faur Isaia si-a facut aparitia in sala la patru ace, scrie Adevarul.ro.

Cu zambetul pe buze, omul a inceput sa le faca poze actorilor, precum si spectatorilor. Blitul aparatului foto a starnit mania spectatorilor care i-au cerut lui Faur Isaia sa paraseasca sala. Timisoreanul a refuzat, astfel ca doi spectatori au incercat sa il ia pe sus, insa Isaia s-a intins pe jos, printre scaune.

In cele din urma, spectatorii au fost cei care l-au scos pe Faur Isaia din sala si l-au predat in mainile oamenilor legii.

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea