Felix Platitoru, fostul sot al lui Denise Popescu, sparge banii de divort la Bucuresti cu Nicoleta Macarencu si fosta amanta a directorului Eximbank

Felix Platitoru, un valcean cu freza de Monte Carlo, a venit la Bucuresti sa-si cheltuiasca chibzuit averea dobandita cinstit dupa divort, prin partaj.

Revista Ciao! dezvaluie in cel mai recent numar al sau modul in care Felix Platitoru, cunoscut in special pentru alegerile facute in randul sexului slab, s-a casatorit quot;bine quot;, cu Denise Popescu, fata fostului subprefect PSD de Valcea, Viorel Popescu. Socrul, la randul sau bine orientat, a cumparat la un moment dat un teren in centrul orasului Ramnicu Valcea, cu sprijinul nemijlocit al primarului de atunci, Mircia Gutau.

In locatia respectiva, Popescu a ridicat un mall cu un credit de 18 milioane de euro, cu gand sa-si dubleze si chiar sa-si tripleze investitia in timp. Intre timp, Denise i-a daruit lui Felix doi copii, care probabil faceau galagie in casa, de vreme ce tatal s-a vazut nevoit sa lipseasca tot mai des din domiciliul conjugal si sa caute alinare la femei care nu obisnuiau sa nasca. Denise a aflat de escapadele infidelului si a decis sa-i puna o pereche de coarne, cu ajutorul sefului CET Valcea.

Mai versat in amantlacuri, Felix a aflat si i-a pus pe urme cativa detectivi care au filmat-o si au pozat-o in diverse ipostaze, full color. Ciao! dezvaluie ca Felix avea un plan: aflase ca tata-socru voia sa-si quot;marite quot; mall-ul, din suma urmand ca Denise sa primeasca jumatate. Rabdarea i-a fost rasplatita, mall-ul a fost vandut unor portughezi cu 52 de milioane de euro, iar, dupa ce Denise a incasat jumatate din suma, pac!, Felix a depus actele de divort cu toate pozele incriminatoare, full color.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)