Festivalul National al Majoretelor de la Piatra Neamt va reuni 25 de echipe

Cea de-a cincea editie a concursului reuneste sportive din intreaga tara. Intrarea publicului la spectacol este gratuita, iar organizatorii promit un show de zile mari.

Festivalul National al Majoretelor atrage din ce in ce mai multe tinere, numarul concurentelor din acest an ajungand la 331. „Ne bucuram ca a crescut numarul echipelor participante. La aceasta editie sunt inscrise 25 de grupuri din Braila, Vrancea, Buzau, Suceava si Neamt. La categoria copii (6-8 ani) si la cadeti (9-11 ani) sunt cinci echipe, la juniori (12-14 ani) avem noua echipe inscrise, iar la seniori (15-19 ani) sase“, a precizat inspectorul Lenuta Dabija, de la Directia Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Neamt. Festivitatea de deschidere are loc maine, de la ora 13.30, la Sala Clubului Sportiv „Ceahlaul“. Intrarea este libera, asa ca toti pietrenii sunt invitati sa isi sustina preferatele.

„Am fost si anul trecut si chiar m-au impresionat. Merg impreuna cu baietelul meu sa o sustinem pe fetita unor prieteni de familie. Este foarte multa munca si chiar sunt de apreciat pentru efortul depus. Spectacolul de la noi seamana cu ce am mai vazut prin filme“, a spus Carmen Socea.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)