Filmul 3D “Avatar”, in fruntea box office-ului nord-american


Lungmetrajul 3D quot;Avatar quot;, regizat de James Cameron, s-a situat in fruntea box office-ului nord-american la sfarsitul saptamanii trecute, cu incasari de 73 de milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminica, de societatea Exhibitor Relations.

Acest lungmetraj science-fiction cu accente ecologice, considerat cel mai scump film din istoria cinematografiei, cu un buget de productie estimat la 500 de milioane de dolari, a fost lansat la 12 ani dupa uriasul succes repurtat de quot;Titanic quot;, regizat de acelasi James Cameron.

Noul desen animat lansat de studiourile Disney, quot;Printesa si Broscoiul quot;, a carui eroina principala este de culoare, a coborat pe pozitia a doua, cu incasari de 12 milioane de dolari, la sfarsitul saptamanii trecute, in cinematografele din America de Nord.

Filmul quot;The Blind Side quot;, a carui actiune se desfasoara in lumea fotbalului american, a coborat pe pozitia a treia, cu incasari de 10,03 milioane de dolari, totalizand 164 de milioane de dolari de la lansare.

Comedia romantica quot;Ce-o fi cu sotii Morgan?/ Did You Hear About the Morgans? quot;, cu Sarah Jessica Parker si Hugh Grant in rolurile principale, a intrat direct pe pozitia a patra a box office-ului nord-american si a generat incasari de sapte milioane de dolari de vineri pana duminica.

Citeste mai mult pe site-ul Mediafax