“Flacara violeta” l-a ajutat pe Basescu la dezbaterea cu Geoana

nbsp;

Strategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a dat o explicatie originala referitoare la succesul lui Traian Basescu in dezbaterea cu Mircea Geoana, dinaintea turului II al alegerilor prezidentiale: Eu cred in ezoterism. Nu am vrut sa pun confruntarea joi. Basescu e atunci in forma maxima pentru ca poarta violet.

Strategul PSD a marturisit marti seara la Antena 3 ca a acceptat sa puna dezbaterea Geoana-Basescu intr-o joi, desi in aceasta zi a saptamanii presedintele este in forta. Potrivit lui Hrebenciuc, joia este a Flacarii violete, iar Basescu a purtat mai mereu violet. Asa s-ar explica si succesul acestuia, sugereaza pesedistul.

Declaratia sa aproape ca a trecut neobservata, dar a fost remarcata de jurnalista Sorina Matei pe blogul ei. Hrebenciuc a vorbit nbsp; despre modul in care a vrut sa fixeze data confruntarii dintre Mircea Geoana si Traian Basescu. A vrut sa evite ziua de joi, pentru ca Basescu ar fi puternic atunci.

quot;Cei din PD-L purtau cravate si pulovare violete quot;

“(…) In ziua de joi in general Basescu este in forma maxima pentru ca cel putin cei care se ocupa de ezoterie stiu ce inseamna Ziua Flacarii violete, si daca ati observat cei din PD-L purtau violet si cravatele, si pulovarele, si pulovarul pe care il purta Basescu. Deci exista o filiatie aici. Eu cred in treaba asta, dar nu e cazul sa dezvoltam aici, putem sa facem o emisiune separata.”, a spus Hrebenciuc.

Sursa foto: Realitatea TV

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV