Florentin Nache de la Politia Comunitara Focsani s-a sinucis cu arma din dotare. El a fost ofiter de contraspionaj in Armata Romana

Florentin Nache (50 ani) s-a impuscat ieri in cap, cu arma din dotare, un pistol Glock cu calibrul de noua milimetri. Politistul era colonel in rezerva si a lucrat mai multi ani la departamentul de contraspionaj al Armatei Romane. Intre Armata si Politia Comunitara, a lucrat ca profesor.

Florentin Nache lucra la Politia Comunitara Focsani din 2004 si detinea mai multe functii. Era seful Biroului de Instruire, al depozitului de armament si purtatorul de cuvant al institutiei.

Colonel in rezerva, Florentin Nache a lucrat pana in 2000 in cadrul armatei, la departamentul de contraspionaj, in special in cadrul unitatilor din capitala.

„A fost pensionat in urma unui accident rutier intrucat a ramas cu defecte la piciorul stang si la degetele de la maini, dupa care a lucrat timp de doi ani in invatamant ca profesor de istorie quot;, ne-a declarat Ion Gheorghe, directorul Politiei Comunitare Focsani.

Lovit de boala

Florentin Nache a fost diagnosticat cu cancer de esofag si suferise de curand o interventie chirurgicala prin care i-au fost extirpate doua corzi vocale.

Citeste mai mult despre acest caz in Adevatul