Florentina Carstea fusese propusa ca sefa de sectie, sustine Simona Luciana Parvu, avocata asistentei

Simona Luciana Parvu, avocata asistentei care ar fi trebuit sa supravegheze bebelusii, spune despre clienta sa ca aceasta era un angajat model si fusese propusa ca sef de sectie.

quot;Asistenta fusese propusa ca sefa de sectie, insa a refuzat, din dragoste pentru copii. Eu nu cred nici in intamplare nici in ghinion dar in conditiile de fata nu se puteau face ca la carte, poate ca o asistenta ar trebui sa faca pe ea. Asistenta nu a fost in niciun caz la o petrecere, nu este vorba despre petrecere ci despre toaleta quot;, a declarat avocata Simona Luciana Parvu, cea care o reprezinta pe femeie in fata legii.

Potrivit avocatei, care s-a aflat astazi impreuna cu asistenta Florentina Carstea la Judecatoria sectorului 6, clienta sa a avut nevoie sa foloseasca toaleta, desi parasirea sectiei de reanimare este interzisa. Ea ar fi anuntat o colega de la sectia de cezariene cariea i-ar fi cerut sa supravegheze copiii de la reanimare, insa aceasta fusese chemata in sala de operatii.ana Parvu, cea care o reprezinta pe femeie in fata legii.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)