Foto de la nunta lui Madalin Ionescu si Cristina Siscanu – Vezi de ce au lipsit invitatii de la cununie



Zi mare duminica, pentru sotii Madalin Ionescu si Cristina siscanu, insa pe cat de luminoasa a fost mireasa, pe atat de intunecata a fost vremea. Cei doi s-au cununat religios la capela de la Palatul Stirbey, dar invitatii au absentat la slujba, din cauza vremii.

Au spus „Da quot; in fata ofiterului starii civile in urma cu o luna si jumatate, la Chisinau, iar acum a venit vremea sa-si uneasca destinele si in fata Domnului.

Cristina siscanu (26 de ani) si Madalin Ionescu (40 de ani), colegi la emisiunea „Drept la tinta quot; (Kanal D), au facut ieri nunta mare la Palatul stirbey, loc preferat de multe vedete autohtone.

VEZI AICI FOTO DE LA NUNTA LUI MADALIN CU CRISTINA

Desi la petrecere au fost asteptati 150 de invitati, la slujba religioasa, oficiata in aer liber, putini s-au incumetat sa asiste, speriati probabil de ploaia care se anunta.

Asa se face ca la cununia religioasa, cei doi soti s-au trezit aproape abandonati, cu mai putin de 10 nuntasi pe scaune, desi amenajasera mai bine de 25 de locuri.

Oricum, printre cei prezenti, cei mai multi erau colegi de-ai lor, de la Kanal D. Fotoreporterii Click! au surprins sfanta ceremonie, in timpul careia Siscanu a varsat lacrimi de crocodil, de atata fericire.

Slujba, care a inceput in jurul orei 16.00, a fost intrerupta brusc de o ploaie torentiala, iar cei prezenti s-au refugiat intr-un cort aflat in apropiere.

Citeste mai mult in Click