Frunzaverde: PNL este cel mai puternic partid de dreapta din Romania

Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a declarat, marti, ca afilierea PNL la PPE ar putea avea loc numai dupa ce se vor purta discutii foarte clare in interiorul structurilor de conducere ale partidului si a tinut sa puncteze ca PNL este cel mai puternic partid de dreapta din Romania.

Sorin Frunzaverde, unul dintre sustinatorii afilierii PNL la PPE, a mai spus ca, in acest moment, dreapta autentica europeana este Partidul Popular European (PPE). “Un asemenea demers nu poate fi consumat decat daca se discuta foarte clar in interiorul structurilor de conducere ale PNL (…) Eu pledez pentru constructia aceasta, care in mare parte deja reuseste, a unui mare partid de dreapta. In acest moment dreapta autentica europeana este Partidul Popular European, iar PNL se reclama a fi un partid, asa cum spunem clar si in Statut, partid de dreapta, cel mai puternic partid de dreapta din Romania”, a sustinut Frunzaverde.

In privinta PDL-ului, Frunzaverde este de parere ca multi oameni de valoare se vor alatura in continuare la PNL. “In timp vor veni si alti oameni de valoare din PDL, pentru a consolida acest partid mare de dreapta care este PNL, practic singurul partid de dreapta autentic in acest moment pe esicherul politic romanesc. In PDL sunt multi oameni de valoare care trebuie recuperati pana la urma politic, care au expertiza politica, au expertiza administrativa si care isi au locul in PNL (…) Cred ca multi din oamenii de valoare din PDL se vor alatura demersului constructiei dreptei consolidarii ei in PNL , a precizat Frunzaverde.

Foto: Mondo News