Furtuna in Bucuresti! Copaci cazuti si mai multe parbrize sparte de grindina


O furtuna cu ploi torentiale, vant puternic si grindina a afectat, joi dupa-amiaza, sudul-estul tarii. In Bucuresti, mai multi trecatori au ajuns la Urgenta dupa ce au fost loviti de obiectele purtate de vant, iar primarul Sorin Oprescu a precizat ca mai multi copaci au fost doborati la pamant de furtuna.

Pe DN1, langa Bucuresti, zeci de masini au tras pe marginea drumului, speriati de grindina si de rafalele de vant. Soferii s-au ales cu parbrizul spart din cauza grindinei si spun ca le este teama sa mai circule pana cand nu se potoleste furtuna.

In Bucuresti a plouat torential in jurul orei 13, iar circulatia tramvaielor a fost afectata. La intersectia Bulevardului Pache Protopopescu cu Matei Voievod, circulatia de desfasoara cu dificultate, din cauza copacilor cazuti pe carosabil.

quot;Sunt blocate liniile de tramvai 70, 79, 86, 90, 92. Au ajuns echipe de interventie de la RATB si procedeaza la eliberarea retelei de contact. Acestea astepta sa ajunga si o drujba quot;, a declarat Brandusa Raecean, purtator de cuvant RATB, pentru Realitatea TV.

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, la Antena 3, ca a mobilizat toate echipajele necesare pentru a interveni in cazul producerii unor pagube majore.

In mai multe cartiere ale Capitalei exista mai multi copaci cazuti, insa pana la ora actuala nu exista victime.

Oprescu a convocat comandamentul pentru situatii meteo deosebite, joi, de la ora 15.00, la sediul Primariei Capitalei.