GABRIELA CRISTEA, motivul pentru care si-a parasit parintii

Gabriela Cristea a vorbit, joi seara, despre relatia cu parintii ei si a dezvaluit motivul pentru care a rupt legatura cu ei chiar si cand mama a fost pe patul de moarte. Invitata in platoul Agentul VIP, Gabriela Cristea a spus ca nu-i place sa se certe si, pentru ca nu a putut comunica deschis cu familia ei,a preferat sa se tina la distanta.

Gabriela Cristea a tinut sa sublinieze ca in fiecare familie sunt disensiuni, iar cei care au judecat-o probabil ca nu au fost intr-o situatie asemanatoare. “Cine are ochi sa vada, o sa vada, cine are minte sa judece, judeca! Oamenii au inteles multe din ce au spus altii. In fiecare familie exista situatii si situatii. Cei care m-au judecat probabil ca nu au trait situatii de genul traite de mine. Pur si simplu e vorba de firea fiecarui om. Mie nu-mi place sa ma cert si mai bine las lucrurile acolo si merg mai departe” , a spus Gabriela Cristea.

“Traim intr-o societate in care ne dorim sa evoluam. Sa evoluam nu inseamna ne dam in cap, ci sa comunicam. In perioada in care m-am nascut exista pregnanta ideea eu te-am facut, eu te omor. Cu asta am spus tot!” , a mai spus Gabriela Cristea.Despre libertate, Gabriela Cristea a spus ca si-a luat aces drept de a face ce-si doreste in viata si a subliniat ca isi asuma faptul ca o parte din populatie o considera un fel de paria.

“Fiecare este liber sa faca ce vrea. Eu mi-am luat libertatea de a face ceea ce-mi doresc in viata asta, atata timp cand nu afectez pe nimeni. Eu nu am incalcat nicio lege, nu fac nimic ilegal si nu inteleg de ce oamenii sunt afectati de ceea ce am trait eu. Lucrurile astea ar trebui sa ma intereseze pe mine si pe cei implicati. E dreptul meu sa hotarasc asupra vietii mele! Oamenii sunt revoltati pentru ca eu nu fac ceea ce-si doresc ei. Nu pot, nu pot! E viata mea, o traiesc eu, nu o traiesc ei si mi-o asum. Imi asum si faptul ca o parte din populatie ma considera un fel de paria. Ok, mi-o asum!” , a mai spus Gabriela.