Gabriel Nelutu Buicu si-a impuscat iubita in joaca dupa care s-a sinucis

nbsp;

Un incident teribil a avut loc in aceasta dimineata, in cartierul bucurestean Drumul Taberei. Un politist si-a impuscat iubita si apoi s-a sinucis, totul plecand de la o joaca intre cei doi.

Tot ce s-a intamplat in aceasta dimineata la ora 4 este invaluit in mister. Este posibil ca politistul sa se fi jucat cu arma pe care o detinea legal si din greseala sa se fi descarcat catre iubita lui.

Fata a fost zgariata de glont in zona cefei, insa din cauza socului a lesinat. In acel moment politistul crezand ca fata a murit s-a speriat si s-a impuscat mortal.

Se ia in calcul aceasta varianta mai ales ca in camera de alaturi se afla un alt politist, coleg cu cel mort. Acesta nu a auzit niciun fel de zgomot sau cearta inainte de impuscaturi.

Bineinteles ca ancheta este in desfasurare si nu s-a exclus nici ca intre cei doi sa fi fost un conflit iar politistul sa isi fi impuscat intentionat iubita.

Fata, care este mai mare cu 8 ani decat el, a fost dusa la spital. nbsp;I s-a ingrijit rana dupa care a fost externata. Deocamdata nu va fi audiata pentru ca este in stare de soc. nbsp;

Sursa foto: adevarul.ro