Gabriela Firea si Florentin Pandele, in prag de nunta

Gabriela Vranceanu Firea (38 de ani) a fost ceruta in casatorie de primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele (49 de ani), vedeta Antenei 3 declarand ca se simte onorata de solicitarea edilului. Firea a declarat, in exclusivitate pentru Cancan, ca asteapta sa vada ce-i rezerva viitorul.

Reporterii Cancan au aflat ieri o informatie potrivit careia Firea ar urma sa se marite cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele, iar pentru a verifica acest lucru au contactat-o pe vedeta Antenei 3.

Gabriela Vranceanu Firea a confirmat: quot;Am fost ceruta in casatorie. Vom vedea ce imi rezerva viitorul. Am trecut prin patru ani cumpliti din cauza bolii grave a sotului meu, pe care il regret enorm, si noua luni de doliu. Poate Dumnezeu imi pregateste si un quot;anotimp quot; mai insorit. Daca nu doar pentru mine, macar pentru fiul meu adolescent, care simte nevoia de stabilitate si ocrotire quot;.

Intrebata daca alesul inimii este primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, Gabriela Vranceanu Firea ne-a declarat: quot;Am primit trei cereri in casatorie. Da, intr-adevar, cea care m-a onorat cel mai mult a fost cea a lui Florin P. Suntem doi oameni singuri, fiecare am trecut printr-o casatorie, eu de 17 ani, el de 15 ani. Vom vedea ce ne rezerva soarta quot;.

Afla mai multe din Cancan