Gala de box profesionist Campionii la Buzau (Galerie foto)

Asociatia Sportiva Box Club Stefan Emil Stoicescu a organizat vineri seara, de la ora 20.30, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, o gala de box profesionist in care au fost programate patru meciuri:

-categoria 67 kg – 6 reprize/3 minute – Ionut Trandafir (AS Club Stefan Emil Stoicescu) -Marius Racaru (Box Club Dobre)

– categoria 69 kg – 6 reprize/3 minute – Vasile Dragomir (AS Club Stefan Emil Stoicescu) – Romeo Paun (Box Club Dobre)

– categoria 69 kg – 4 reprize/3 minute – Ion Boboc (AS Club Stefan Emil Stoicescu) – Marian Iordache (Box Club Dobre)

– categoria 76 kg – 6 reprize/3 minte – Stefan Dragomir (AS Club Stefan Emil Stoicescu) – Marius Petre (Box Club Dobre)

nbsp;Cel mai bine cotat pugilist al galei, Stefan Dragomir, a reusit sa castige meciul cu Marius Petre prin abandon in repriza a patra dupa ce si-a dominat clar adversarul, trimitandu-l de doua ori la podea.

Fratele sau, Vasile Dragomir, a facut spectacol in sala Romeo Iamandi din Buzau, incurajat doar de aproximativ 150 de spectatori. Pugilistul in varsta de 31 de ani a dominat clar duelul cu Romeo Paun (3-10-2).

Fara victorie de mai bine de doi ani, Ionut Trandafir l-a invins prin KO tehnic in repriza a doua pe Marius Racaru. In deschiderea galei, Marian Iordache a castigat prin decizie majoritara meciul cu Ion Boboc (39-38, 38-39,39-38).

Victoria buzoienilor la aceasta gala a fost umbrita doar de numarul mic de spectatori platitori si de caldura insuportabila din sala. Desi pretul unui bilet a fost doar de 10 lei, iubitorii acestui sport nu s-au inghesuit sa-si sustina campionii.

Foto: Adriana Stoicescu / Mondo News

nbsp;