Galeria Universitatii Craiova va boicota partida cu Steaua

Membrii galeriei oltene vor incepe de astazi sa impanzeasca orasul cu afise prin care ii vor indemna pe suporteri sa nu vina la meci.
Nu este o gluma, vom boicota jocul cu Steaua. Facem asta din cauza patronului si a situatiei actuale de la club. Nu mai vrem sa sustinem afacerea familiei Mititelu. Viitorul Universitatii, cu domnul Mititelu, in situatia actuala, va fi tragic. Dupa ce va pleca dansul, vom vedea ce va mai fi. Deocamdata, e raul absolut al acestei echipe si asta vrem sa inteleaga toata lumea , a declarat Virgil Cancea, reprezentantul legal al Asociatiei Suporterilor Olteni.
Nu e Piturca in spatele nostru Liderul galeriei Universitatii, Gabi Blondu, exclude varianta conform careia Victor Piturca s-ar afla in spatele actiunii: De obicei, noi eram cei care incurajam suporterii sa vina la meci. E prima data in istoria clubului cand galeria nu vrea sa vina la meci si le cere si suporterilor sa nu vina. Noi, galeria Universitatii, am fost la fiecare meci. Noi nu suntem ceilalti, care au venit pentru Victor Piturca la stadion, noi suntem alaturi de Universitatea. Nu poate fi vreodata Victor Piturca in spatele nostru .
Membrii galeriei oltene se lovesc in demersul lor de opozitia vehementa a fostelor glorii ale stiintei. Ilie Balaci, Aurel ticleanu si Sorin Cirtu si-au exprimat dezaprobarea fata de gestul acestora si ii indeamna pe suporteri sa umple stadionul la meciul cu Steaua.
Viitorul Universitatii in era Mititelu va fi acelasi ca atunci cand a preluat echipa, adica in Divizia B Gabi Blondu, lider galerie Universitatea
Indiferent care e starea de spirit a orasului fata de Mititelu, un astfel de meci are intotdeauna prioritate Sorin Cirtu, fosta glorie a Universitatii
Niste indivizi zic ca nu va veni galeria la meciul cu Steaua, adica ei, liderii, si probabil inca vreo 50. Ei sunt nimeni. Suporterii adevarati, cei multi, vor fi prezenti in tribune Ilie Balaci, fosta glorie a Universitatii
Vor fi conditii bune de joc Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, a dat asigurari ca partida cu Steaua se va disputa in conditii bune, in ciuda ninsorilor care s-au abatut asupra Baniei in ultimele zile.
Daca de joi se termina ninsorile, asa cum anunta prognozele, avem capacitatea, si cu putin ajutor din partea Consiliului Judetean, sa cream conditii bune. Gazonul este foarte bun, este verde, drenajul este OK , a spus Mititelu.
Citeste stirea completa in paginile site-ului prosport.ro