Gaz Metan – Dinamo 0-5, Liga 1 – etapa 2

nbsp;

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), formatia Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a II-a a Ligii I.

Golurile invingatorilor au fost marcate de C. Munteanu, minutul 41 din penalti, Danciulescu, minutul 59, M. Niculae, minutele 76 si 86, si Torje, minutul 90+1.

In minutul 39, Radu Zaharia l-a faultat in careu pe Marius Niculae, iar arbitrul Sebastian Coltescu a dictat penalti si i-a acordat cartonasul rosu fundasului gazdelor.

0-1: Catalin Munteanu a transformat lovitura de pedeapsa cu un sut plasat in dreapta lui Plesca.

0-2: Rus a trimis un balon in partea stanga, Catalin Munteanu a centrat din prima si Danciulescu a inscris cu latul din 7 metri.

0-3: Marius Niculae i-a quot;furat quot; mingea lui Trtovac la marginea careului si l-a invins pe Plesca cu un sut de la 12 metri.

0-4: Danciulescu a fost lansat pe partea dreapta, a centrat in careu, Marius Niculae a preluat, a facut o pirueta si a inscris cu un sut din 10 metri.

0-5: Torje a luat o actiune pe cont propriu si a inscris cu un sut la coltul lung din 16 metri.

Gaz Metan Medias: Plesca – R. Zaharia, Trtovac, Akaky, Markovici (D. Roman ’50) – Todea, Breeveld (Bozesan ’61) – A. Muntean (Buzean ’65), Hoban, C. Petre – Bawab. Antrenor: Cristian Pustai.

Dinamo Bucuresti: Balgradean – A. Rus, Scarlatache, Moti, Diabate – Torje, D. Kone, C. Munteanu (Patrascu ’81), Alexe (Bakaj ’78) – Danciulescu, M. Niculae (Tucudean ’89). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Citeste stirea completa in paginile site-ului mediafax.ro