Geoana: Am avut o discutie cu mine si cu familia si m-am intrebat ce facem?

nbsp;

Liderul PSD a povestit intr-o emisiune televizata ca a avut o discutie in familie pe tema unei posibile retrageri. Nu a precizat daca din fruntea partidului sau din politica.

Nu o va face insa si, la inceputul anului viitor, va cere pesedistilor un vot de incredere. quot;Nu cred ca in afara de pierderea tatalui meu am mai fost vreodata la fel de dezamagit ca in aceasta situatie quot;, a spus presedintele PSD.

quot;Mi-a trecut prin cap ca poate ar fi clipa sa incerc un alt drum… . Am avut o discutie cu mine si cu familia si m-am intrebat ce facem? quot;, a declarat presedintele PSD Mircea Geoana, prezent luni seara la o emisiune a Antena 3. Totusi, Geoana a precizat ca nu va renunta. Nici macar la sefia PSD, asa cum unele voci din partid au inceput sa o ceara. quot;Voi continua sa ma bat pentru a reprezenta social-democratia romaneasca. Nu abandonez, ma bat mai departe. Ce ar insemna un razboi de succesiune acum in PSD? quot;, a spus seful social-democrat. Acesta a lansat si un atac voalat la adresa celor din PSD care au inceput sa-l critice.

Mircea Geoana a precizat ca va cere la inceputul anului viitor un vot de incredere partidului. Atunci cand apele se vor mai calma pe scena politica, a adaugat acesta.

quot;Voi cere increderea colegilor si colegelor mei. O voi face obligatoriu. Problema este cand o voi face, acuma, cand lucrurile sunt involburate, vom incepe sa aratam cu degetul la altul. Cand se clarifica politica in Romania, vom avea un guvern, ne voi intoarce la problemele legate de partid, la transformarea acestui partid intr-unul social-democrat modern quot;, a subliniat Geoana.

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV