Georgia Fenn, tanara arsa cu tigara, batuta si oparita timp de 18 ore de Lucy Viner Mood si Lois Gibson!

Chinuri inimaginabile pentru o adolescenta din Marea Britanie! A fost tinuta ostatica, batuta cu salbaticie, arsa cu tigara si oparita de doua prietene. Totul pentru ca a facut sex cu fostul iubit al uneia dintre cele doua fete.

Georgia Fenn (foto stanga), in varsta de 19 ani, a fost torturata timp de 18 ore de Lucy Viner-Mood, de 22 de ani, si Lois Gibson, de 18. Cele doua, condamnate la inchisoare pentru cinci si, respectiv, trei ani, au fost descrise de judecator ca “salbatice” si “sadice”.

Lucy si Lois au tarat-o pe Georgia in garsoniera in care stateau impreuna in Langton Green, Kent, in 23 martie, seara, si au torturat-o pana a doua zi la ora 14:00, cand, imbracata numai intr-o rochie, si desculta, au aruncat-o in strada, plina de sange.

Lucy a fost cea care a lovit prima, doborand-o pe Georgia la pamanat. Fata s-a lovit in cadere de o masa si si-a spart capul. Impreuna cu Lois, Lucy a ars-o apoi pe spate cu tigari, i-a taiat parul si a lovit-o in cap cu un colier de metal.

Lois i-a dat apoi mai mult de 12 pumni in fata, spargandu-i nasul si un dinte. Daca nu era de ajuns, Lucy i-a strigat tinerei ca este o “curva raioasa” si a pus-o sa repete incontinuu, timp de 20 de minute: “Sunt o curva care are SIDA”.

Tinerele au oparit-o apoi cu apa fierbinte amestecata cu zahar. Georgia s-a ales cu o arsura grava pe ceafa.

Citeste mai mult despre acest caz pe site-ul Pro TV