Gheorghe Hagi este contestat de capitanii echipei Galatasaray Istanbul

nbsp;

Capitanii Galatei, Arda Turan, Sabri Sarioglu si Ayhan Akman, s-au plans conducatorilor clubului de antrenorul Gica Hagi, mai exact de faptul ca acesta ii acuza tot timpul dupa infrangeri.

Potrivit Vatan, cei trei au ajuns la concluzia ca Hagi nu este antrenorul potrivit pentru Galatasaray si ca echipa ar avea nevoie de un tehnician mai bun. Arda Turan a fost desemnat sa discute cu conducerea clubului si sa sublinieze ca si Hagi este vinovat in egala masura de esecurile echipei. quot;Dupa infrangeri, iese si acuza. El nu are nicio vina? Ar fi bine daca l-ati avertiza pe antrenor quot;, le-a spus Turan conducatorilor de la Cim Bom.

Potrivit presei turce, oficialii Galatei au deja trei variante de inlocuitori pentru Hagi: Eric Gerets, Graeme Souness si Zico.

Dupa 16 etape, Galatasaray ocupa locul 9 in campionatul Turciei, iar sub conducerea lui Hagi a castigat doar doua meciuri. Dupa ultimul esec, 0-2 acasa cu Genclerbirligi, Hagi si-a numit jucatorii quot;fantome quot; si a precizat ca Galata a jucat quot;atat de prost quot; incat s-a simtit obligat sa ceara scuze suporterilor.