Gica Hagi, Gica Popescu, Leonard Doroftei si Mihai Leu, printre vedetele care joaca fotbal in scop caritabil


Cornel Ilie, Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Serban Huidu, Dan Bittman, Virgil Iantu, Mihai Leu, Leonard Doroftei, Mita Georgescu, Emeric Ienei sunt doar o parte dintre vedetele care au participat miercuri, 1 septembrie, la evenimentul cartiabil “Fotbal pentru viata”.

Meciul caritabil a fost organizat de Fundatia “Salvati-va ingerii!” si Fundatia “Gheorghe Hagi” pentru strangerea de fonduri necesare construirii Spitalului de Pediatrie Marie-Curie, iar vedetele au raspuns afirmativ invitatiei lansate de Liana Stanciu si Mihai Georgescu de a juca un meci de fotbal demonstrativ.

In timpul meciului transmis in direct pe TVR2 s-au strans 134.000 de sms-uri iar cei care vor sa ajute in continuare aceasta campanie pot trimite sms la nr-ul 877 si 2 euro vor ajunge in contul deschis pentru strangerea de fonduri.

Numele Fundatiei quot;Salvati-va ingerii! quot;, infiintata de Liana Stanciu si Mihai Georgescu, este dat de albumul caritabil cu acelasi nume, compus de Cornel Ilie pentru fetita lor, editat de MediaProMusic in ianuarie 2008.