Gica Hagi si Anghel Iordanescu, la echipa nationala


FRF a discutat cu Gica Hagi si Anghel Iordanescu carora le-a propus sa preia echipa nationala, ramasa fara antrenor dupa demisia lui Razvan Lucescu.

Hagi si Iordanescu vor trebui sa dea un raspuns pana pe 13 iunie. quot;Domnii Iordanescu si Hagi au fost rugati sa analizeze oferta inaintata si sa-si precizeze pozitia pana pe 13 iunie. Daca raspunsul va fi pozitiv, ulterior vor fi discutate toate celelalte detalii quot;, se precizeaza intr-un comunicat de presa postat pe site-ul FRF.

In comunicat se mai arata ca quot;Razvan Lucescua reconfirmat presedintelui FRF, Mircea Sandu, ca renunta la conducerea tehnica a echipei nationale a Romaniei, decizie definitiva si irevocabila quot;.

quot;Din punctul de vedere al performantei intrinseci, principalul obiectiv va fi calificarea la turneul final al EURO 2016, numai ca planul se vrea a fi unul mult mai complex, fiind vorba despre un proiect pe patru ani, cu finalitate in toamna anului 2015 si cu tinta reformarea fotbalului la toate nivelurile echipelor noastre nationale, incepand cu reprezentativa A si terminand cu cea de juniori Under 14. Aceasta inseamna modificarea si modernizarea sistemului si modului de joc la toate esaloanele nationalelor noastre si imbunatatirea parametrilor de performanta, astfel incat calificarile sa reprezinte o succesiune si o incununare logica a schimbarilor evocate quot;, se precizeaza in comunicat de presa postat pe site-ul FRF.

Sursa foto: gsp.ro