Gigi Becali: Banel Nicolita este de vanzare pentru orice echipa care si-l doreste

nbsp;

Pentru prima oara in ultimii 5 ani si jumatate, Gigi Becali a declarat ca Nicolita este de vinzare pentru orice echipa care il doreste.

Nicolita primeste vesti proaste pe banda rulanta. Dupa diferendul cu Razvan Lucescu, accidentarea de la Steaua si faptul ca a fost deposedat de banderola de capitan al trupei din Ghencea, mijlocasul a aflat ca este trecut pe lista de transferuri chiar de catre patronul sau.

quot;Orice echipa care si-l doreste pe Nicolita are acceptul meu, il vind oriunde quot; a fost anuntul surprinzator facut ieri de Gigi Becali. E pentru prima oara de cind Nicolita a ajuns la Steaua, inceputul lui 2005, cind Becali spune raspicat ca acesta e de vinzare. Pina acum, de fiecare data il trecea pe Banel pe lista fotbalistilor indispensabili Stelei.

In momentul de fata, Steaua are 3 mijlocasi dreapta. In afara de Banel, mai sint in lot Szekely, care abia a revenit la echipa dupa o accidentare ce la tinut departe de gazon 5 luni, si Onofras, proaspat transferat de la Unirea Urziceni.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro