Gigi Becali a mancat branza cu ceapa la cel mai luxos cazinou din Bucuresti


Dupa ce Libertatea a scris despre pasiunea pentru jocurile de noroc a ‘clanului’ Piturca, Alex si Victor, acum a venit randul patronului Stelei. Caracterul vulcanic si necenzurat al lui Gigi Becali a starnit hohote de ras intre angajatii celui mai luxos cazinou din Romania, Platinum Casino.

Toamna trecuta, inaintea alegerilor prezidentiale pentru care era in cursa, Gigi Becali isi facea de cap prin cazinouri.

Intr-o seara de octombrie, anul trecut, patronul Stelei a reusit minunea sa recupereze in numai jumatate de ora doua milioane de euro care erau ca si pierdute.

“Paria enorm de mult pe cate un numar si atunci, iar castigurile sale erau mari. Venea cu cash, iar cand nu mai avea, lua pe credit de la cazinou sau imprumuta bani de la camatari. Era unul Gheorghe Stan, zis Bulgarul, caruia Gigi avea sa ii dea 100.000 de euro si l-a tot dus cu vorba cateva luni. Multi evitau sa il mai imprumute pe Becali cu bani, pentru ca ii dadea tarziu inapoi”, povesteste o sursa anonima a ziarului Libertatea.

A refuzat delicatese frantuzesti

“O intamplare cu Gigi e celebra printre angajatii si printre clientii de la Platinum. In toiul unui joc la ruleta, Gigi a cerut sa i se aduca branza. Bucatarii i-au pregatit un platou cu branzeturi de soi din Franta. Cand s-a trezit cu delicatesele in fata, Becali a urlat sa i se aduca branza romaneasca de oaie, cu rosii, ceapa si paine. Partea amuzanta nu s-a terminat. Gigi tinea furculita ca pe un cutit si gesticula. Asa isi manca el branza cu ceapa”, a aratat sursa citta.

Citeste mai mult in Libertatea (Sursa foto: libertatea.ro)