Giovani si Victor Becali sunt implicati in scandalul interceptarilor ilegale din Spania

Familia Becali este implicata in scandalul de spionaj care tine capul de afis in Spania in ultimele zile. Considerati drept niste mafioti periculosi, membrii familiei Becali au fost urmariti indeaproape de o firma privata de detectivi din Spania.

Spania este lovita de cel mai mare scandal de spionaj din ultimii ani, dupa ce procurorii au dezvaluit modul in care firma de detectivi privati Metodo 3 a facut mai multe interceptari ilegale asupra convorbirilor purtate de oameni politici si nu numai. Printre cei ale caror convorbiri au fost interceptate se afla si membrii familiei Becali. Metodo 3 a facut o investigatie asupra lui Jose Marine Declara, care avea legaturi cu mafia romana reprezentata de familia Becali , scrie E-noticias, conform ziare.com.

Acestea sunt, insa, singurele detalii oferite de presa spaniola, care a publicat lista celor 169 de interceptari ilegale realizate de Metodo 3 in ultimii sase ani. Patronul companiei, Francisco Marco, alaturi de alti trei detectivi, au fost arestati saptamana trecuta. Procurorii au descins la sediile Metodo 3 din Barcelona si Madrid, de unde au confiscat mai multe informatii cheie in ancheta. Printre cei care au apelat la serviciile Metodo 3 se afla si fostul antrenor de la FC Barcelona, Pep Guardiola, care a dorit sa-si spioneze jucatorii.