Grupul lui Basescu a cerut demisia intregului Guvern Boc


Un grup de parlamentari PDL, apropiati ai lui Traian Basescu, a cerut demisia intregului Cabinet Boc. In replica, premierul le-a spus ca este pregatit sa-si depuna mandatul, scriu jurnalistii de la Gandul.

Potrivit sursei citate, bravada lui Boc de a-si depune mandatul a venit dupa ce unii apropiati ai lui Basescu au cerut demisia intregului cabinet. In replica, premierul a spus ca o astfel de masura este greu de facut intr-un timp atat de scurt.

Grupul de parlamentari apropiati ai lui Basescu ar fi replicat, la randul lor, ca este nevoie de o formula cu impact electoral, altfel parlamentarii PDL vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

Surse citate de Gandul mai precizeaza ca grupul sustinator al unei noi formule de guvernare nu este foarte mare, Sever Voinescu, Sulfina Barbu si Cezar Preda fiind cativa dintre adepti.

Jurnalistii de la Gandul mai scriu ca varianta preferata de liderii PDL este cea a remanierii si nu a restructurarii cabinetului.

Joi, la ora 16.00, va fi convocat un colegiu director nbsp; al PDL, in care ar urma sa fie validiati nbsp; noii ministri.