Guvernul Boc va fi remaniat, au decis prin vot democrat-liberalii


Grupurile parlamentare au decis prin vot ca Guvernul sa fie remaniat, dupa ce premierul Emil Boc a pus pe masa doua variante: depunerea mandatului intregului Cabinet sau remanierea.

Decizia parlamentarilor democrat-liberali a fost luata miercuri seara, un numar de 12 parlamentari abtinandu-se de la vot, iar 6 votand pentru depunerea mandatului lui Emil Boc si a intregului Guvern.

La finalul discutiilor, premierul Boc a declarat ca joi se vor discuta detaliile remanierii in cadrul sedintei Colegiului Director, care va incepe la ora 16.00.

quot;Am venit in fata colegilor de partid de care depinde soarta Guvernului pe care il reprezint si am pus pe masa cele doua alternative: depunerea mandatului intregului Guvern sau continuarea cu un Guvern remaniat. Optiunea grupurilor parlamentare a fost sa continuam cu un Guvern remaniat. Vom discuta in Colegiul Director procesul de remaniere quot;, a declarat Boc.

Adriean Videanu a declarat, la randul sau, ca nu s-a discutat despre persoanele care urmeaza a fi scoase pe tusa din Guvern.