Harta regionalizarii Romaniei in varianta haioasa: Moldova s-ar numi Uniunea Consumatorilor de rachiu


O harta ingenioasa a regionalizarii a fost prezentata in cadrul emisiunii Ultima ora, de la Realitatea TV. Printre regiunile propuse: Uniunea consumatorilor de rachiu si Grasa de Cotnari, Nuti land sau tuica County.

Moldova ar putea fi transformata in Uniunea Consumatorilor de rachiu si Grasa de Contnari. Ceva mai jos, s-ar afla Nuti Land si Cucuruzia. Giurgiu este transformat in Ducatul de Kent fara timbru, iar Marea Neagra devine Marea Neagra ha, ha, ha. O harta ingenioasa a regionalizarii a fost prezentata in cadrul emisiunii Ultima ora, de la Realitatea TV.

Cititorii realitatea.net au trimis si alte denumiri pentru noile regiuni care mai de care mai ingenioase. Unul dintre cititori propune: Grasunul, Sarantocul, Frigurila, Fomila, Setila, Cocosila, Fazanul si Zimbrul. El crede ca acestea ar da imaginea reala a Romaniei de azi.

Un alt cititor crede ca noile regiuni ar trebui botezate dupa baronii locali: tinutul lui Falca (Arad-Timisoara), tinutul lui Mircea Basescu (Dobrogea), tinutul lui Frunzaverde, tinutul lui Berceanu, tinutul Piticului, tinutul lui Nutzi, tinutul lui Videanu etc.

In 2010, un designer bulgar, Yanko Tsvetkov, a creat sapte harti in care fiecarei tari i se face o caraterizare dupa stereotipurile locuitorilor ei vazute din perspectiva altor nationalitati.

Intr-una din hartile sale vazuta prin ochii americanilor, Rusia este colorata cu rosu si locuitorii ei sunt comunisti, francezii sunt puturosi, iar Germania e raiul pornografiei. Romania este, acolo, eterna tara a lui Dracula. Proiectul designerului bulgar a starnit suparari din partea tuturor celor reprezentati, la acea vreme.

In Europa stereotipica din ochii Rusiei, Romania este numita Moldova, iar in cea din ochii francezilor, tara noastra apare sub titlu quot;fratii nostri saraci quot;.

Vezi si alte harti haioase pe site-ul Realitatea TV