Helmuth Duckadam ar putea parasi postul de presedinte al Stelei la finalul campionatului

Presedintele ros-albastrilor a intrat in dizgratia patronului dupa ce a facut mai multe gafe in ultima vreme. ProSport scrie ca inlocuitorul sau va fi Anghel Iordanescu.
Gigi Becali a incercat vara trecuta reunirea fostelor glorii ale Stelei in conducerea clubului, dar planul sau nu pare sa aiba viabilitate pe termen lung. Eroul de la Sevilla , Helmuth Duckadam, este pe cale sa paraseasca functia de presedinte la niciun an de la instalare si, dupa cum anunta ProSport, va fi inlaturat de la conducerea Stelei dupa incheierea campionatului.
Ziarul scrie ca motivul despartirii ar fi faptul ca Duckadam a afectat in mai multe randuri imaginea clubului, punand si suporterii in deruta cu afirmatiile sale. Duckadam va pleca de la Steaua in vara, cand probabil va pleca si Lacatus. Becali se gandeste sa-l aduca pe Anghel Iordanescu ca presedinte de imagine, pare mai indreptatit sa ocupe aceasta functie , au dezvaluit pentru ziar surse din conducerea ros-albastrilor.
In plus, Gigi Becali, aflat in plin conflict cu Dumitru Dragomir din cauza drepturilor TV, s-a enervat la culme cand l-a auzit la un post de televiziune pe Duckadam ca-l lauda pe presedintele LPF. S-au luat bani frumosi pe drepturile TV, daca nu era Dumitru Dragomir nu cred ca suma mai era asa mare. E doar meritul lui , a spus Duckadam.
De asemenea, actualul presedinte al Stelei nu a stiut nici de transferul in Ghencea al lui Burdujan, nici de faptul ca echipa a intrat in silenzio stampa. Cel mai probabil, inlocuitorul lui Duckadam va fi Anghel Iordanescu.