Horoscop 14 iunie – 20 iunie: Vezi ce-ti rezerva astrele saptamana aceasta


Pe langa horoscopul clasic, oferit cu generozitate de Acvaria, afli si tot ce-ti rezerva astrele legat de calatorii, vacante sau pur si simplu despre scurtele drumuri pe care le ai de facut in acesta saptamana.

Berbec

Apare soarele pe strada ta, pentru ca mai multe planuri tncep sa evolueze din ce tn ce mai bine. Apar si bani, tntâlnesti persoanele de care ai nevoie, discuti despre planurile tale viitoare, pui bazele unor noi contracte, deci ai multe motive sa privesti spre viitor cu optimism. Vestile legate de afaceri, parteneriate sau colaborari sunt de succes si primesti aprecieri sincere pentru felul tn care ti-ai adus contributia la reusita lor.

Cu greu reusesti sa te bucuri de calatorii pentru ca, desi te poarta prin locuri superbe, esti ori prea ocupat ori prea stresat de alte probleme pentru a ridica ochii la tot ce se perinda in jurul tau. Poti pleca in ultima clipa intr-o calatorie, dar pentru ca ai plecat in pripa, fara sa fii pregatit pentru asa ceva, vei considera deplasarea respectiva un motiv de iritare. Relaxeaza-te, daca tot ai plecat, pentru ca ai multe de vazut!

Taur

Toate merg pe dos, zilele acestea, rabdarea tti este pusa din greu la tncercare, pentru ca piedicile si amânarile apar de pretutindeni. Nu renunta imediat daca vezi ca un plan nu merge din prima, deoarece reusita depinde de insistenta si de ambitia pe care le pui tn joc. Mai tncearca o data, si tnca o data, pentru ca pâna la urma totul se va urni asa cum doresti. Ar fi pacat sa abandonezi la primul hop, cu riscul de a rata o sansa buna, dar la care se ajunge mai lent.

Ai in program o calatorie dus – intors cu unele scopuri profesionale, cum ar fi sustinerea unui examen in alta localitate sau rezolvarea unor probleme de serviciu. Nu este doar o deplasare in interes de serviciu, ci si una in interes propriu, pentru ca locurile prin care treci au multe informatii de transmis. Pentru ca vrei sa fii un turist perfect informat, iti place sa pui intrebari, sa citesti ghidurile turistice locale, sa cauti detalii suplimentare. Pui mare pret pe comunicare, dar si pe compania in care calatoresti.

Gemeni

Chiar daca demonstrezi ca ceea ce faci e de calitate, nu fi atât de sigur ca toata lumea va fi de acord cu tine. Critici se vor gasi peste tot, invidii se nasc tot timpul, deci pozitia ta va fi contestata de altii care nu stiu altceva decât sa comenteze negativ la adresa altora. Când cineva iese tn evidenta, asa ca tine acum, genereaza un tntreg val de controverse si bârfe, dar nu trebuie sa te lasi influentat de ele. Bucura-te de succesul tau, pentru ca ai ajuns aici prin forte proprii.

Esti un om fericit – ai ocazia de a pleca departe de casa pentru a te relaxa. Poate fi o calatorie de un romantism aparte, fie din cauza destinatiei spre care te indrepti, fie datorita companiei in care calatoresti. Este posibil ca pe parcurs sa intalnesti o persoana atractiva cu care te-ai putea imprieteni, poate chiar si cu sansa infiriparii unei idile. Te atrage Orientul Indepartat, iar daca nu poti ajunge acolo, macar poti visa la trasee incarcate de emotie, de istorie, de frumusete.

Rac

Ai de ales dintre doua directii doar una singura ce se va dovedi a fi cea mai buna. E o perioada in care ti se ofera de multe ori cate doua optiuni: doua solutii, doua cai, doua variante de interpretare, dar trebuie sa cantaresti cu atentie situatia pentru a face cea mai buna selectie. Nu te grabi sa dai raspunsul imediat, analizeaza si avantaje si dezavantaje, si abia dupa ce consideri ca ai inteles situatia, spune ce iti doresti. Nu te gandi ca cealalta solutie ar fi fost mai buna, ci ramai ferm pe pozitie daca tot ai ales!

Chiar daca esti mai legat de casa, loc caruia ii acorzi o mare atentie, nimic nu te opreste sa urci in masina si sa te plimbi prin tara. O calatorie la rude poate fi prilejul ideal de a porni la drum, iar vestile bune care te asteapta la capat te fac fericit. Daca ai ocazia de a pleca in vacanta, atunci te atrage un loc de care esti atasat emotional, ori pentru ca ar insemna implinirea unui vis frumos, ori pentru ca acolo isi doreste persoana iubita sa ajunga. I-ai face o surpriza superba!

Leu

Este timpul sa pui punct aici unei dispute care nu-si mai are rostul. Ori ajungi la o concluzie cu rivalii tai si rupeti orice relatie, ori va asezati la masa tratativelor pentru a discuta o posibila tmpacare. Tensiunea scade simtitor pâna ce dispare complet si esti multumit ca se aplaneaza conflictul, dar e greu de crezut ca tu vei fi cel care va ceda primul. Speri ca ceilalti sa-si dea seama ca e timpul sa renunte la conflict.

Litoralul este tinta principala a calatoriilor acestei saptamani, prin urmare te urci in masina si pleci unde vezi cu ochii. Ca iti permiti sa stai acolo toata saptamana sau esti doar in trecere pe acolo, cateva ore de relaxare pe plaja sau pe faleza au un efect tonic asupra ta. Iti incarci perfect bateriile intr-un astfel de loc deoarece ai mare nevoie de peisaje in care apa si soarele sunt esentiale. Te intorci de acolo alt om si regreti ca timpul s-a scurs prea repede!

Fecioara

Nu este o perioada prea vesela pentru tine, esti mereu tngrijorat, trist, de parca cele mai grele probleme apasa acum pe umerii tai. Dai piept cu unele necazuri dar le faci sa para mai mari decât sunt, influentat de propriile tale procese de constiinta sau de zvonurile nefaste din jur. Nimic nu e bine: nici sa stai singur si sa diseci firul tn patru, nici sa te tnsotesti cu persoane pesimiste care toarna mai mult gaz pe foc. Lipseste raza de speranta de care sa te agati si totul devine sumbru.

Calatoriile au un iz oficial pentru ca nu prea ai timpul sau starea necesara pentru o vizita de placere. Trebuie sa treci printr-un loc prin care ai mai fost candva si unde ai tot felul de sarcini de rezolvat. Spre finalul zilei ai timp sa arunci si tu o privire la cladirile care se perinda in goana masinii, ocazie cu care vei observa ceva care iti atrage atentia si nu ai remarcat data trecuta. Acest loc contine note de romantism si istorie, dar ce pacat ca nu le poti aprofunda acum!

Balanta

Esti o fire independenta care nu asteapta de la altii instructiuni despre cum sa-si organizeze timpul pentru a le face pe toate efficient. Te organizezi atât de bine, tncât tti ies toate ca la carte, ba chiar te trezesti si cu ceva timp liber pe care tl poti folosi cum doresti tn avantajul tau. Ai parte de câteva zile libere, tn care te dedici unor preocupari care tti fac placere: hobbyurile personale, calatorii sau studiu individual. Cât timp nu esti prins tn termene urgente, dai randament maxim.

Pregatesti o calatorie cu mult entuziasm pentru ca e ceva drag sufletului. Poate ca este vacanta planificata cu persoana iubita, poate este o deplasare spre un loc de care iti era dor, dar tot ce va conta la acest drum este sentimentul de bucurie si de optimism pe care ti-l inspira. Daca nu pleci chiar acum la drum, stabilesti data plecarii pentru o viitoare excursie. Nu poti decide de unul singur, ci impreuna cu familia, important e ca toti va doriti acelasi lucru.

Scorpion

Ar fi bine sa mai amâni startul actiunii care tti da ghes acum, pentru ca vei descoperi mai târziu ca nu aveai toate mijloacele necesare. Mai asteapta câteva zile, pentru ca vor aparea informatii suplimentare, poate chiar si o alternativa mai buna, si daca vei fi decis prea devreme, vei regreta ca te-ai grabit. E bine sa chibzuiesti bine tnainte de a porni la noul drum, ca sa te asiguri ca detii toate detaliile. Deschide un nou capitol cu prudenta.

Calatoriile nu se desfasoara conform planurilor, ci apar tot felul de piedici in program care amana sau contramandeaza plecarea. Nu pleci acolo unde trebuia, se schimba si destinatia. Nu poti calatori conform calendarului initial din cauza unor chestiuni peste care nu poti trece deocamdata, si cum nu depinde doar de tine sa le rezolvi, trebuie sa lasi totul in asteptare. Cu toate acestea, ragazul care ti-a ramas poate fi folosit pentru a pregati si mai bine calatoria astfel incat aceasta sa fie perfecta.

Sagetator

Se stie ca atunci când vrei ceva, nu te lasi pâna nu obtii. Se prefigureaza ceva tentant la orizont si se naste tn tine o ambitie fantastica ce te va propulsa direct la tinta. Vrei totul repede, pe loc daca se poate, dar trebuie sa accepti ritmul firesc de evolutie al acestei actiuni. Profita de energie si entuziasm, dar canalizeaza-le corect catre scopul propus, fara a face exces de zel si fara a aluneca spre agresivitate.

Nu-ti face prea multe iluzii ca vei calatori saptamana aceasta, niste obstacole te tin acasa, ori banii nu ajung, ori ai alte probleme care te tin captiv aici. Esti de-a dreptul suparat de lipsa de orizont la care esti supus. Doar pentru ca inceputul de saptamana te prinde departe de casa nu se poate vorbi decat de o revenire la matca, dar se vede ca deplasarea in sine ti-a priit de minune… dar ce pacat ca s-a terminat.

Capricorn

Toate merg tn ritm alert si te simti foarte bine tn aceasta postura, pentru ca aveai nevoie de putina noutate. Te tntâlnesti cu multe persoane, vorbesti mult, afli noutati interesante si te implici tn tot felul de activitati care te solicita mult din punct de vedere fizic, dar tti place asa. Parca ai tntinerit, pentru ca ai mai multa energie, un chef sporit de viata si viteza tn care se desfasoara evenimentele te stimuleaza sa traiesti totul la intensitate maxima.

Apare sansa unei calatorii exact cand credeai mai putin in ea, dar vine la tanc pentru a te rupe de un program solicitant si de stresul de zi cu zi. Profiti imediat de ocazie, nu ai de ce sa amani pentru ca aveai nevoie de o evadare din cotidian. Nu conteaza destinatia, te vei lasa dus de tovarasii tai oriunde vor ei sa mearga. Linistea de care te bucuri pe parcurs si ceea ce vei gasi la capat vor avea un efect eliberator dupa oboseala acumulata. Ti-ar prii de minune o statiune de odihna, tratament, masaj si tot tacamul.

Varsator

Apare un punct critic tn planurile tale tn care, pur si simplu, nu mai gasesti solutii pentru a salva situatia. E riscant sa tncerci metode noi daca nu le-ai tncercat deja eficacitatea, dar nici sa stai si sa privesti cum se destrama totul nu poti accepta. Faci tot ce-ti sta tn putinta pentru a depasi impasul cu brio, dar e posibil sa nu reusesti sa duci totul la capat asa cum ai dorit. Un sacrificiu tot se cere a fi facut pentru a putea ajunge la un rezultat acceptabil.

Nu calatoresti in conditii optime si regreti ca te-ai lasat influentat de cei care te-au convins sa alegi si tu aceasta destinatie. Nu esti multumit de calitatea serviciilor, conditiile de transport lasa de dorit si esti mai tot timpul nervos si bosumflat. Ceea ce te deranjeaza cel mai mult este faptul ca ai avut incredere in recomandarile unui prieten, dar fara sa tii cont de diferentele dintre voi. Daca el prefera hotelurile ieftine, nu inseamna ca si tu apreciezi vacantele de doi lei.

Pesti

Starea psihica pare sa fie cel mai mare dusman al acestei perioade, pentru ca esti coplesit de ganduri negative, de temeri si inhibitii care nu te lasa sa te manifesti la justa valoare. Esti mai tot timpul retras, rezervat, timid, preferi anonimatul, pentru ca ti-e teama ca orice pas in fata ar atrage critici la adresa ta. Alegi tacerea si pasivitatea chiar si in cazul celor mai importante situatii, ceea ce nu creeaza o imagine prea buna despre tine. Lupta cu propriile complexe!

Ar fi trebuit sa pleci insotit de cineva in calatorie, dar respectivul te anunta in ultima clipa ca nu mai poate merge. Din cauza lui iti piere tot cheful de vacanta si te alegi cu doua variante: ori renunti complet sa mai pleci ori urci in tren, dar cu deceptia cuibarita in suflet. Surprizele neplacute care vin de la tovarasii de drum sunt sursa emotiilor negative care strica atmosfera. Si lui i-a fost greu sa renunte, deci nu tensiona si tu situatia cu reprosuri si suparari.