Horoscop 2 august – 8 august: Vezi ce-ti rezerva astrele in vacanta


Pe langa horoscopul clasic, oferit cu generozitate de Acvaria, afli si tot ce-ti rezerva astrele legat de calatorii, vacante sau pur si simplu despre scurtele drumuri pe care le ai de facut in acesta saptamana.

Afla AICI mai multe despre zodii.

Berbec

Drumurile sunt mai mult motiv de stres si agitatie, pentru ca apar pe parcurs tot felul de tensiuni in relatia cu tovarasii de drum. Nu va puneti de acord cu nimic: nici cu traseul, nici cu mijlocul de transport potrivit, nici macar cu destinatia finala, pentru ca fiecare prefera altceva. Vei incerca sa-ti impui punctul de vedere cu agresivitate, pentru ca cineva trebuie sa fie liderul acestui grup, altfel fiecare face ce vrea. Vii cu argumente forte pentru a-i convinge pe ceilalti ca varianta propusa de tine e buna, dar carcotasi pusi pe critici se vor ivi la tot pasul. Calatoriile nu-ti fac nicio placere si ai impresia ca s-au adunat toate belelele!

Taur

Neprevazutul este una din piedicile principale in planurile tale de calatorie, deci ar fi bine sa nu pregatesti deplasarea pana in cele mai mici detalii, pentru ca se va ivi ceva care va da peste cap totul. Nu mai pleci la ora stabila, risti sa pierzi trenul sau avionul sau pe parcurs se ivesc situatii neplacute ce-ti strica tot cheful de plimbare. Nici la hotel nu ai parte de surprize placute, de aceea ar trebui sa fii prevazator si sa verifici totul inca o data inainte de plecare: ai camera rezervata, ai luat biletele, ai pus pasaportul in geanta, nu ti-ai uitat cumva banii acasa?

Gemeni

Pleci cu mari sperante la drum, dar nu ar trebui sa-ti faci atat de multe iluzii, pentru ca e posibil sa nu gasesti la destinatie chiar ceea ce ai visat. Deceptia poate sta la panda daca nu reduci din pretentii si nu devii mai realist, pentru ca una e socoteala de acasa si alta e cea din targ! Ceva poate sa-ti strice placerea calatoriilor, descoperind ca ai visat mai mult decat ai gasit: ori hotelul nu e chiar ca in poze, ori vremea nu te lasa sa te plimbi peste tot unde ti-ai propus, ori te trezesti cu surprize neplacute legate de mijloacele de transport. Nu te intorci acasa chiar atat de odihnit pe cat ai fi dorit…

Rac

De unde te astepti mai putin, se poate ivi sansa unei calatorii neprevazute. Desi la inceput pare a avea un scop profesional, vei reusi sa te detasezi de sarcinile de serviciu si vei gasi si cateva ore pentru placerea ta. Adori diminetile insorite, cand iti poti savura cafeaua pe o terasa cu vedere spre mare, dar la fel de mult te atrag distractiile ce te fac sa te simti din nou tanar. Nu conteaza varsta pe care o ai, esti fericit sa incerci toate jocurile de pe plaja, sa faci bungee-jumping pentru prima oara si sa cladesti castele de nisip alaturi de copiii tai. Parca ati fi de-o seama!

Leu

Nu judeca oamenii in functie de traditiile si legile proprii. Ai sansa de a calatori prin zone cu obiceiuri greu de inteles, dar pentru ca nu ai studiat suficient regulile locurilor, mai bine te-ai abtine de la comentarii malitioase. Ceea ce tie ti se pare incredibil sau straniu, pentru cei care traiesc aici este un mod normal de a trai. Si ei ar fi la fel de socati daca ar ajunge prin locurile tale de bastina si te-ar vedea in firescul tau cotidian, pentru ca exista diferente imense de cultura, civilizatie sau mentalitate de la o regiune la alta, pe acest pamant. Bucura-te ca le poti descoperi la fata locului!

Fecioara

Calatoria in care pleci are un rol exceptional pentru viata de cuplu si cea de familie. Veti petrece mai mult timp impreuna, iar locurile pe care le vizitati au romantismul lor ce va apropie si mai mult unul de altul. Daca sunteti abia la inceputul unei relatii, vacanta de vis va aprinde sentimentele si va amplifica pasiunea dintre voi. Daca ajungi prin zone cu iz romantic, precum Venetia, Roma sau Paris, te vei indragosti nebuneste. Daca nu de un om anume, atunci cu siguranta de cladiri, de strazi, de locuri…

Balanta

Indiferent de anii pe care-i porti pe umeri, esti atras de destinatii cu un iz mai… batranesc. Ai nevoie de odihna, dar nu poti avea parte de ea in cele mai fitoase si zgomotoase statiuni, nici in zonele in care se aduna tinerii pusi pe distractie, deci daca vrei odihna si atat, nu te aventura spre Costinesti, Ibiza sau cine stie ce te zona cu renume in divertismentul estival. O statiune de tratament, o pensiune uitata in munti sau pur si simplu o fuga la tara la bunica ar fi locurile potrivite pentru un om extenuat ca tine.

Scorpion

Te-ai suparat pe un prieten iar acesta incearca sa dreaga busuiocul cu o invitatie in excursie. Te maguleste gestul lui, pentru ca e neasteptat si ti se pare un motiv perfect de impacare, deci vei accepta imediat oferta. Atentie: calul de dar nu se cauta la dinti, deci daca ceva nu-ti convine pe parcursul calatoriei, nu-i strica placerea amicului care este incantat ca-l insotesti. Nu arunca pe umerii tai nemultumirile legate de cazare, mancare sau transport, pentru ca de el nu a depins decat initiativa plecarii.

Sagetator

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o calatorie cu totul aparte, se va dovedi a fi una oarecare pentru ca nu s-a ridicat la nivelul pretentiilor tale. Ti s-a spus ca va fi perfect, dar e banal, ti s-a spus ca va fi soare, dar e innourat, ai crezut ca vezi cele mai grozave obiective turistice, dar nu le poti vizita din cauza cozilor imense, deci nu pleca la drum cu vise prea mari ca sa nu lasi loc de dezamagire. Entuziasmul cu care ai pornit la drum va mai pali dupa ce descoperi ca balonul pe care l-ai umflat cu iluzii se va dezumfla…

Capricorn

Vrei sa ajungi cat mai curand intr-un loc pe care il consideri implinirea unui vis. E unul din acele locuri pe care oricine trebuie sa le viziteze macar odata in viata, iar tu esti foarte aproape de acest tel. Pregatesti totul in detaliu, pentru ca vrei sa fie o calatorie perfecta, in care sa nu lipseasca nimic, sa nu te ia nimic prin surprindere, iar apropierea marelui moment al plecarii genereaza entuziasm, nerabdare si fericire, pentru ca esti convins ca va fi ceva special si unic!

Varsator

Esti cam derutat prin locurile pe care le vezi si ai permanent nevoie de ajutor. Nu faci doi pasi fara sa sufoci ghidul cu intrebari, nu te departezi de grup si nu renunti nicio clipa la dictionar, in cazul in care esti in tari straine, pentru ca ai senzatia ca te poti rataci. Va exista un moment in care te vei simti complet debusolat, incat nici nu vei sti clar unde esti, dar gasesti peste tot repere care sa te scoata din ceata. Ori localnicii te pot indruma, ori ai suficiente surse de informare la dispozitie, deci nu ai cum sa te pierzi!

Pesti

Calatoriile contin o mare doza de noroc, ca si cum ai trece prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a descoperi ceva cu totul aparte. Nu are parte oricine de asemenea eveniment special, deci te poti numi norocos ca ai fost pe faza. Stii cum e: ploua si apare curcubeul, dar nu se vede din orice directie, dar pentru tine e acolo sus! La fel e si in cazul calatoriilor pe care le faci: te plimbi linistit pe o plaja si acolo apare actorul tau preferat, deci e un eveniment remarcabil pe care nu-l vei uita curand si ai avut parte de el doar datorita hazardului, datorita sansei de a fi trecut pe acolo in acel moment!