Horoscop 30 august – 5 septembrie

Pe langa horoscopul clasic, oferit cu generozitate de Acvaria, afli si tot ce-ti rezerva astrele legat de calatorii, vacante sau pur si simplu despre scurtele drumuri pe care le ai de facut in acesta saptamana.

Afla mai mult despre zodii AICI!

Berbec

Daca pleci la voia intamplarii, fara sa te informezi atent dinainte, vei avea tot felul de surprize, ca atare e bine sa mai treci o data in revista toate detaliile inainte de a urca in tren. Din neglijenta, crezand ca s-a ocupat altcineva din familie de acel aspect, ai scapat ceva din vedere si, desi pare neinsemnat, vei descoperi abia la destinatie ca era esential. Neprevazutul iti poate crea neplaceri si, chiar daca pe moment te amuza, zambetul dispare repede de pe figura daca se ingroasa gluma…

Taur

O calatorie in doi ar fi ideala pentru atmosfera idilica din aceasta perioada. O plimbare intr-o zona romantica, unde sa fiti doar voi doi, fara copii, fara familie, fara prieteni, v-ar lega si mai mult unul de altul dar, totodata, va veti atasa intr-un mod aparte de acel loc, devenind de acum destinatia voastra de suflet. Va incarcati inima cu senzatii placute, cu trairi intense si emotii de neuitat, nu numai datorita iubirii care va apropie acum si mai mult, ci si datorita frumusetii acestor meleaguri. Cel care a ales destinatia e incantat ca a putut face celuilalt o asemenea bucurie!

Gemeni

Exista cativa factori care se opun planurilor tale de calatorie: serviciul si banii. Daca seful nu-ti da liber pentru ca ai agenda de lucru arhi-incarcata, vei visa la destinatia ta de vacanta cu regret, mai ales daca partenerul a trebuit sa plece singur sau daca ai ratat ceva special la destinatie. Nici cu banii nu stai prea bine, asa ca decat sa faci rabat de la calitate si sa stai in conditii sub nivelul pretentiilor tale, e mai bine ca ramai acasa. Cel mai mult te doare ca nu ai putut sa-l insotesti pe cel drag, care nu va intelege refuzul tau.

Rac

Faci tot posibilul sa oferi celor dragi o vacanta perfecta. Ai pregatit totul in cele mai mici amanunte, te-ai interesat sa vezi daca tot ce isi doresc este accesibil in oferta actuala si, daca in joc este bucuria copiilor tai, nu te uiti la bani: merita totul. Cheltuiesti mult in acest concediu, pentru ca preturile au mai crescut, dar si dorintele celor dragi sunt numeroase. Vei face tu banii acestia la loc dupa ce te vei intoarce acasa, deci nu te gandi la nota de plata. Emotiile traite merita fiecare banut, la fel ca si oboseala acumulata pe parcurs.

Leu

Vrei putina libertate doar pentru sufletul tau, deci n-ar fi de mirare sa te decizi brusc sa pleci undeva intr-o companie cu totul noua fata de alte ocazii. Ori preferi sa calatoresti de unul singur ca sa nu depinzi de nimeni si de nimic (nici de cazare, nici de ora mesei, nici de programul de somn al altora), ori alegi un anturaj nou cu care te simti pe aceeasi lungime de unda: aceleasi preferinte, aceleasi atractii. Daca pleci cu ai tai, vei dori la un moment dat sa fii lasat in pace, departe de copii sau parinti, pentru a-ti umple inima cu ceea ce iti place doar tie.

Fecioara

Nu te ingrijora daca apar tot felul de obstacole pe drumul de acasa pana la locul de destinatie ales pentru vacanta, pentru ca toate aceste piedici vor disparea complet dupa ce te vei fi odihnit putin. Intarzierile din trafic, nervii acumulati pe sosea, conditiile defavorabile de care ai parte de parcurs nu vor mai avea nicio importanta in clipa in care vei iesi prima oara pe terasa ca sa privesti peisajul. Vei fi atat de incantat, incat orice problema anterioara se sterge complet din memorie si te bucuri doar de ceea ce vezi. A meritat efortul!

Balanta

Pentru ca se apropie momentul in care vei pleca intr-o mini-vacanta, nu poti lasa lucrurile nerezolvate la serviciu si tragi tare cu cateva zile inainte ca sa fii sigur ca nu lasi restante pentru mai tarziu. Poate e vorba de o deplasare in interes de serviciu undeva, dar vei reusi sa combini utilul cu placutul, deoarece se vor gasi si cateva ore pentru bucuria ta. Turismul are un rol mai degraba informativ sau lucrativ, in aceste zile, ca atare mergi in locuri unde ai multe de invatat sau unde esti pus la treaba.

Scorpion

Termenele limita te apasa si intri in panica de timp, ceea ce reduce major momentele de respiro doar pentru tine. Daca pleci in alta localitate la vreo competitie profesionala, aproape ca nu mai ai timp si pentru o eventuala plimbare prin oras, ca sa vezi locurile. Totusi, daca treci printr-o perioada extrem de agitata si de zgomotoasa, exact de o iesire ai nevoie acum pentru a te detasa de toate. Ar ajunge si o banala duminica undeva in alt decor decat cel cu care esti obisnuit, iar cateva ore singur, doar cu tine insuti, au un efect miraculos pentru un psihic extenuat ca al tau.

Sagetator

Tot ce-i frumos se termina si trebuie sa te intorci la normal. Traiesti din amintiri iar dorul se instaleaza in sufletul tau si regreti ca vacanta s-a terminat. Daca trebuie sa ajungi acum la o anumita destinatie, vei fi dezamagit de ceea ce vei intalni acolo, de parca lipseste ceva doar pentru sufletul tau. Poate sperai sa vezi un anumit eveniment sau sa intalnesti o anumita persoana, iar lipsa lor din program genereaza deceptii. Vei reusi sa le inlocuiesti minusul cu activitati dinamice care sa te scoata din depresie.

Capricorn

Pericolele te pandesc la tot pasul la drum, mai ales in chestiuni legate de gestionarea timpului. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o vacanta lipsita de griji, in care sa-ti abati gandul de la probleme, se va dovedi a fi sursa altor probleme, poate chiar mai grave decat cele lasate acasa. Un incident neplacut iti strica toata placerea plimbarilor, dar totul e legat de un moment de neatentie in care ai sfidat niste avertismente. Nu ai tinut cont de ele iar acum platesti cu neplaceri care ori te obliga sa te intorci mai repede la domiciliu, ori te retin la destinatie in conditii nedorite.

Varsator

Se apropie ziua plecarii intr-o calatorie indepartata si de lunga durata in care iti pui mari sperante. Chiar daca e consumatoare de mari resurse – de bani, de energie, de timp – esti incantat de ceea ce se prefigureaza la orizont si esti convins ca va fi o calatorie rodnica din multe puncte de vedere. Poate nu are ca scop doar odihna, ci are si unele scopuri productive, pentru ca te intorci acasa cu o lectie in plus in bagaj: cunostinte noi, oameni interesanti si un teanc de amintiri folositoare.

Pesti

Daca pleci intr-un anturaj mai numeros, nu doar cu jumatatea ta, de care poate esti cam plictisit, vei avea parte de o calatorie mult mai interesanta. Te vei remarca in grupurile mai mari prin talentele tale deosebite si multa lume te va dori aproape. Sa nu te mire ca primesti invitatii de peste tot: sa iesiti in grup la o bere, la un gratar, sa mergeti in excursie la mare… E normal: esti cu ceva mai special decat toti ceilalti si, pe unde treci, toata lumea remarca ceea ce este interesant in peisaj. De data aceasta tu esti aerul proaspat pe care al descopera toti si iti place sa fii luat in seama.